ΕΝΕΣΙΜΗ ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΛΙΠΟΔΙΑΛΥΣΗ

ΕΝΕΣΙΜΗ ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΛΙΠΟΔΙΑΛΥΣΗ

Μερικές φορές παρά την προσπάθεια που καταβάλλουμε με διατροφή και άσκηση δεν μπορούμε να απαλλαγούμε από το τοπικό λίπος («κυτταρίτιδα», «ψωμάκια»)

Η λιπαναρρόφηση είναι η θεραπεία εκλογής αλλά σήμερα διαθέτουμε την μεσοθεραπεία ως μια ασφαλέστερη εναλλακτική λύση.

ΕΝΕΣΙΜΗ ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΛΙΠΟΔΙΑΛΥΣΗ

Η μεσοθεραπεία δεν απαιτεί καμία αναισθησία, είναι ανώδυνη, γίνεται χωρίς τομές στο δέρμα. Αποτελείται από μια σειρά από ενεσούλες οι οποίες γίνονται μέσα στο συσσωρευμένο τοπικό λίπος με την πιο λεπτή βελόνα που διαθέτουμε (σύριγγα «ινσουλίνης») ενώ το διάλυμα που χρησιμοποιούμε περιέχει λιποδιαλύτες όπως η φωσφατιδυλοχολίνη (λεκιθίνη), η καρνιτίνη, το οργανικό πιρύτιο, οι οποίοι ρευστοποιούν το λίπος. Αυτό απομακρύνεται στη συνέχεια με φυσιολογικό τρόπο (με τη λεμφική οδό)

 

Η μεσοθεραπεία δεν απαιτεί χρόνο ανάρρωσης, μπορείς να πας κατευθείαν στη δουλειά σου ή σε οποιαδήποτε δραστηριότητα!

Καλύτερα αποτελέσματα επιτυγχάνουμε όταν συνδυάζεται η θεραπεία με καθημερινή ήπια άσκηση (πχ περπάτημα, ποδήλατο, κολύμβηση), αποφυγή καπνίσματος και διατροφή (αποφυγή αλκοόλ, ανθρακούχων ποτών) .

ΕΝΕΣΙΜΗ ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΛΙΠΟΔΙΑΛΥΣΗ

«Αυτή είναι μια εξαιρετική τεχνική και εξαιρετικά αποτελεσματική που μας προσφέρει ό,τι δεν μπορεί να μας προσφέρει καμία κρέμα για αντιμετώπιση κυτταρίτιδας ή τοπικά συσσωρευμένου λίπους. Ουσιαστικά με πολύ μικρές ενεσούλες με σύριγγα ινσουλίνης (η λεπτότερη που υπάρχει) , ρίχνουμε λιποδιαλύτες όπως είναι η λεκιθίνη, η καρνιτίνη και η Βιταμίνη C, μέσα στην περιοχή που έχει το πρόβλημα έτσι ώστε να μπορέσουμε να ρευστοποιήσουμε τα λιποκύτταρα τα οποία στη συνέχεια ελαιοποιούνται και αποβάλλονται με τα ούρα.  Η θεραπεία είναι πολύ αποτελεσματική, απαιτούνται 5 συνεδρίες  σε διάστημα 20 – 25 ημερών και το μόνο που ζητούμε από τον ασθενή είναι να συνεργαστεί μαζί μας, δηλαδή να εντείνει τις προσπάθειες που κάνει για άσκηση, έστω και απλή άσκηση,  όπως το περπάτημα και το ποδήλατο, να πίνει πολύ νερό ώστε να επιτύχουμε ευκολότερη λεμφική απομάκρυνση του λίπους , να αποφύγει το ανθρακικό από τη διατροφή του και να κάνει μια πιο υγιεινή γενικά διατροφή. Με την ολοκλήρωση της θεραπείας υπάρχει μείωση στους πόντους στις περιοχές όπου υπάρχει το πρόβλημα και βέβαια η θεραπεία απευθύνεται σε ανθρώπους που έχουν τοπικό πρόβλημα. Εκεί τα αποτελέσματα είναι εξαιρετικά.»

 
1clear-of-spider-veins-590x230

 

Για οποιαδήποτε δερματολογική πάθηση-Κλείστε άμεσα ραντεβού για Διάγνωση
[gravityform id=”4″ name=”Περισσότερες Πληροφορίες” title=”false” ajax=”true”]