Η ελάχιστα αποτελεσματική αλλά και η περισσότερο αποτελεσματική λύση για την “κυτταρίτιδα”.

Η ελάχιστα αποτελεσματική αλλά και η περισσότερο αποτελεσματική λύση για την "κυτταρίτιδα".

Ως “κυτταρίτιδα” αποκαλούμε το αισθητικά δυσάρεστο  θέαμα της “φλούδας πορτοκαλιού” που αφορά σχεδόν όλες τις γυναικες νέες ή ώριμες, λεπτές ή παχουλές, γυμνασμένες ή όχι.

Η οριστική λύση για την κυτταρίτιδα δεν υπάρχει. Τα καλά νέα όμως είναι ότι αντιμετωπίζεται με επιτυχία και τίθεται υπό έλεγχο με ένα συνδυασμό θεραπειών που συμβάλλουν στην προσωρινή εξαφάνιση της.

Ο πιο αποτελεσματικός είναι ο συνδυασμός της χειρουργικής διατομής με ειδικό χειρουργικό  εργαλείο (Celluerase) των ινωδών διαφραγμάτων που βρίσκονται στον λιπώδη ιστό και καθηλώνουν το δερμα προς τα κάτω,  δημιουργούν την εικόνα του “φλοιού πορτοκαλιού”. Με την διατομή των ινωδών διαφραγμάτων το δέρμα επανέρχεται σε μεγάλο βαθμό και οι “λακουβίτσες” αυτές εξομαλύνονται.

Για ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα συνδυάζουμε την χειρουργική μέθοδο με ειδική μεσοθεραπεία strikecell που γίνεται  στο δέρμα με ειδικό mesotherapy gun.περιέχει εκχύλισμα αγκινάρας, καρνιτίνη και ελάχιστη ποσότητα καφεΐνης. Με αυτό το κοκτέιλ ουσιών πετυχαίνεται άμεση αποσυμφόρηση της λέμφου.

Την θεραπεία ολοκληρώνουν οι θεραπείες με κρουστικά ακουστικά κύματα acoustic shockwaves τα οποία ενισχύουν την καταστροφή των ινωδών διαφραγμάτων και την λεμφική παροχέτευση της περιοχής προσφέροντας μια ακόμα πιο ομοιόμορφη εικόνα στο δέρμα.