Ο δερματολόγος Δρ. Καλοκασίδης σε ημερίδα εκπαίδευσης της Abacosm

Καλοκασίδης Δερματολόγος

Ως εκπαιδευτής, ο δερματολόγος Δρ. Καλοκασίδης συμμετείχε στην ημερίδα εκπαίδευσης αισθητικών της εταιρίας ABACOSM Ltd.

Η ΑBACOSM είναι βιοτεχνολογική εταιρεία παραγωγής και προώθησης προϊόντων αντιγήρανσης που εδρεύει στην Αθήνα.. Τα προϊόντα αυτά στοχεύουν στην αποκατάσταση της υγείας του δέρματος απαλλαγμένο από ρυτίδες, υπερμελαγχρώσεις , ακμή, ουλές ακμής, μέλασμα κ.α. Τα προϊόντα βασίζονται σε αντιοξειδωτικούς παράγοντες όπως οι βιταμίνες και οι αυξητικοί παράγοντες.

Η ημερίδα έλαβε χώρα στο Grand Hotel την Κυριακή 23/11 από τις 9:00-18:00 και είχε ως σκοπό να εκπαιδευτεί κατάλληλα μια ομάδα αισθητικών που πρόκειται να χρησιμοποιήσει τα εξειδικευμένα προϊόντα της εταιρείας .

dermatologos-kalokasidis

Η παρουσίαση του Δρ. Καλοκασίδη αφορούσε ορισμένες από τις εφαρμογές ιατρικής κοσμετολογίας (cosmetology) που χρησιμοποιούνται ευρέως στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, ο έμπειρος δερματολόγος κατάφερε να μεταδώσει τις γνώσεις του στο ακροατήριο και να απαντήσει σε ερωτήσεις, βοηθώντας έτσι όσους έδωσαν το παρόν να αποκτήσουν εξοικείωση με τις πρωτοποριακές εφαρμογές.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Δρ. Καλοκασίδης συμμετέχει σε μια τέτοια ημερίδα. Η συνεργασία του με την Abacosm του έχει δώσει πολλές φορές την ευκαιρία να μεταφέρει την εμπειρία του και να εκπαιδεύσει νέους επιστήμονες στον τομέα της κοσμετολογίας. Σε αυτό το μονοπάτι επιθυμεί να κινηθεί και στο μέλλον, καθώς το να αποκτάς γνώση είναι μόνο το κλειδί, όταν την μοιραστείς όμως είναι η στιγμή που θα ανοίξει η κλειδαριά.