Αρχεία: Services

Τι είναι το lemonbottle;

Η διαδικασία της ενέσιμης λιπόλυσης είναι μια μη επεμβατική μέθοδος που στοχεύει στη μείωση του τοπικά συσσωρευμένου λίπους. Στο παρελθόν πολλές εταιρείες προσπάθησαν να κάνουν ένα σκεύασμα που να είναι αποτελεσματικό αλλά να μην έχει ανεπιθύμητες ενέργειες αλλά δεν το κατάφεραν. Το κύριο πρόβλημα ήταν ότι όσα ήταν αποτελεσματικά δημιουργούσαν μώλωπες (μελανιές) στο σημείο εφαρμογής και εντονο οίδημα (πρήξιμο) στην περιοχή που έγινε η εφαρμογή τις επόμενες 5 ημέρες.  

Το Lemonbottle  είναι μια νέα λύση ενέσιμης λιπόλυσης που ξεχωρίζει για την ασφάλεια, τη χρήση ποιοτικών συστατικών και τα άμεσα αποτελέσματα χωρίς να δημιουργεί ανεπιθύμητες ενέργειες στο σημείο εφαρμογής .

“Αναδείξτε τη φυσική σας ομορφιά: Λιπόλυση Lemonbottle, απλό, ασφαλές, αποτελεσματικό!”

Τα κύρια συστατικά του περιλαμβάνουν:

 • Ριβοφλαβίνη (Βιταμίνη Β2): Είναι μια υδατοδιαλυτή βιταμίνη η οποία ενεργοποιεί τον μεταβολισμό του λίπους. Έχει γρήγορη δραστηριότητα λιπάσης . Η οξείδωση του λίπους προωθεί και την καύση του. Επίσης προσφέρει ανακούφιση από φλεγμονές.
 • Βρωμελαΐνη: Είναι ένα πρωτεολυτικό και λιπολυτικό ένζυμο που βρίσκεται στον ανανά (Ananas Sativus). Βοηθά στη διάσπαση του λίπους και στη μείωση του οιδήματος αλλά και της φλεγμονής και του πόνου.
 • Λεκιθίνη: Διεγείρει την δραστηριότητας της λιπάσης και οδηγεί στην αποσύνθεση των λιποκυττάρων και σε γαλακτωματοποίηση και μεταφορά των τριγλυκεριδίων. Οδηγεί σε αποσύνθεση του τοιχώματος του. λιποκυττάρου

Πλεονεκτήματα & αποτελέσματα θεραπείας

Η θεραπεία είναι ιδανική για μη χειρουργική αφαίρεση λίπους, προσφέροντας λιπόλυση χωρίς νοσηλεία και χωρίς χρόνο αποθεραπείας. Μπορείς να κάνεις την εφαρμογή μέσα σε λίγα λεπτά και να επιστρέψεις αμέσως στην δουλειά ή στις δραστηριότητες σου.

Επιπλέον, η φόρμουλα του Lemonbottle και η τεχνική των ενέσεων που γίνονται με εξαιρετικά λεπτή σχεδόν ατραυματική βελόνα, προσφέρουν μια σχεδόν ανώδυνη εμπειρία.

 Τα αποτελέσματα της θεραπείας είναι ορατά από την επόμενη μέρα της διαδικασίας, με σταδιακή βελτιώσεις τις επόμενες εβδομάδες. Προτείνουμε επανάληψη της θεραπείας σε 15 ημέρες. Ένα ολοκληρωμένο θεραπευτικό σχήμα περιλαμβάνει συνήθως τέσσερεις θεραπείες.  Οι ασθενείς μπορούν να περιμένουν μακροχρόνια αποτελέσματα με ένα τελείως φυσικό αποτέλεσμα στην μείωση του λίπους αλλά και στην εξωτερική εμφάνιση της επιδερμίδας.

Στην θεραπεία ακολουθούνται τα εξής βήματα:

 1. Αξιολόγηση: Αρχικά, ο δερματολόγος αξιολογεί τις περιοχές που χρειάζονται θεραπεία και καθορίζει το σχέδιο της εφαρμογής.
 2. Προετοιμασία: Η περιοχή καθαρίζεται και απολυμαίνεται.
 3. Ενέσεις: Γίνεται έγχυση στις στοχευμένες περιοχές με πολύ λεπτή βελόνα 33G.
 4. Διαδικασία Δράσης: Τα συστατικά αρχίζουν να διασπούν τα λιποκύτταρα.
 5. Αποκατάσταση: Μετά τις ενέσεις, η περιοχή είναι ελαφρώς ερεθισμένη, αλλά σύντομα επανέρχεται.
 6. Αποτελέσματα: Τα αποτελέσματα είναι ορατά άμεσα μετά από λίγες μέρες και συνεχίζουν να βελτιώνονται.

Οδηγίες για φροντίδα μετά την εφαρμογή

 1. Λήψη επαρκούς ποσότητας νερού
 2. Αποφεύγουμε λήψη γεύματος αργά το βράδυ
 3. Προτείνεται ελαφριά αερόβική σωματική άσκηση
 4. Προτείνεται ελαφρύ μασάζ στην περιοχή όπου έγινε η εφαρμογή

Συμπέρασμα για τη λιπόλυση Lemonbottle

 1. Αλλάζοντας τη μορφή αποθήκευσης του λίπους και μετατρέποντας το λίπος σε πηγή ενέργειας (κάυσιμο), μειώνει τον αριθμό και το μέγεθος των λιποκυττάρων.

  Επίσης παράγει κολλαγόνο και αυξάνει την ελαστικότητα του δέρματος.

  Διευκολύνει την λεμφική κυκλοφορία και μπορεί και απελευθερώνει γρήγορα τα αποδομημένα  λιποκύτταρα, κάτι που είναι αποτελεσματικό σε μείωση του οιδήματος και εξάλειψη της κυτταρίτιδας.

Services

Η ανδρογεννητική αλωπεκία είναι μια κοινή πρόκληση για πολλούς ανθρώπους, και η αναζήτηση αποτελεσματικών θεραπειών απασχολεί εντατικά τον ιατρικό κόσμο. Στη μάχη κατά της ανδρογεννητικής αλωπεκίας, η δουταστερίδη αναδεικνύεται ως ένα από τα πλέον αποτελεσματικά φάρμακα. Με τη δράση της να εστιάζει στη μείωση των επιπέδων της διυδροτεστοστερόνης (DHT), μιας ορμόνης που συνδέεται άμεσα με την αραίωση των μαλλιών, η δουταστερίδη προσφέρει μια ελπιδοφόρα λύση για την αντιμετώπιση της τριχόπτωσης, τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες. Η μεσοθεραπεία, μια μέθοδος που συνδυάζει την τοπική εφαρμογή θεραπευτικών ουσιών, προσφέρει μια πρωτοποριακή λύση στην αντιμετώπιση της τριχόπτωσης. Με την προσθήκη της δουταστερίδης, αυτή η μέθοδος αποκτά ακόμη μεγαλύτερη δυναμική.

Η Δουταστερίδη στη Μεσοθεραπεία: Μηχανισμός Δράσης

Η δουταστερίδη, με την ικανότητά της να μειώνει τα επίπεδα DHT και να αναστέλλει την αραίωση των μαλλιών, είναι μια ιδανική θεραπευτική επιλογή για την τριχόπτωση. Η τοπική εφαρμογή της δουταστερίδης μέσω μεσοθεραπείας επιτρέπει την απευθείας δράση στο τριχωτό της κεφαλής, προσφέροντας μια εστιασμένη και αποτελεσματική θεραπεία. Λειτουργεί αναστέλλοντας τα ισοένζυμα τύπου 1 και 2 της 5α-αναγωγάσης, μειώνοντας έτσι την παραγωγή της DHT.

Services

Αυτή η δράση συμβάλλει στην πρόληψη και επιβράδυνση της τριχόπτωσης, και στην ενίσχυση της αναγέννησης των μαλλιών.

Σύγκριση με Άλλες Θεραπείες: Μινοξιδίλη και Άλλα Φάρμακα

Ενώ η μινοξιδίλη είναι μια δημοφιλής επιλογή για τη θεραπεία της τριχόπτωσης, η δουταστερίδη προσφέρει ένα διαφορετικό μηχανισμό δράσης με μεγαλύτερη επίδραση στη μείωση της DHT. Η συνδυαστική χρήση της δουταστερίδης σε εφαρμογές μεσοθεραπείας παρέχει μια πιο ολοκληρωμένη λύση συγκριτικά με την απλή εφαρμογή της μινοξιδίλης.Η κύρια διαφορά τους είναι ότι η μινοξιδίλη είναι ένας ευρέως χρησιμοποιούμενος αναγεννητικός παράγοντας που εργάζεται κυρίως επιδρώντας στην κυκλοφορία του αίματος στο τριχωτό της κεφαλής ενω αντίθετα, η δουταστερίδη στοχεύει απευθείας στην ορμονική αιτία της τριχόπτωσης, παρέχοντας μια πιο εστιασμένη λύση. Είναι πολύ σημαντικό να τονίσουμε ότι ακόμα και σε σύγκριση με τη φιναστερίδη, η δουταστερίδη έχει αποδειχθεί ακόμη πιο αποτελεσματική στη θεραπεία της τριχόπτωσης

Πριν & Μετά Θεραπείας

Μπορείτε να δείτε την πορεία της κάθε θεραπείας στο παρακάτω slider. Πατώντας τα βέλη στο κάτω μέρος μπορείτε να δείτε το αποτελεσμα ανα συνεδρία

Εφαρμογή Μεσοθεραπείας Τριχόπτωσης με Δουταστερίδη Πρίν
01

Εφαρμογή Μεσοθεραπείας Τριχόπτωσης με Δουταστερίδη Πρίν

Αποτέλεσμα εφαρμογής σε κύριο 49 ετών. Πατήστε τα βέλη στο κάτω μέρος για να δείτε τα αποτελέσματα

Εφαρμογή Μεσοθεραπείας Τριχόπτωσης με Δουταστερίδη Μετά
02

Εφαρμογή Μεσοθεραπείας Τριχόπτωσης με Δουταστερίδη Μετά

Αποτέλεσμα εφαρμογής σε κύριο 49 ετών. Πατήστε τα βέλη στο κάτω μέρος για να δείτε τα αποτελέσματα.

Αποτελεσματικότητα και Στατιστικά Στοιχεία

Μελέτες έχουν δείξει ότι η δουταστερίδη είναι πιο αποτελεσματική από άλλα φάρμακα όπως η φιναστερίδη. Η ενσωμάτωση της δουταστερίδης στη μεσοθεραπεία αναμένεται να προσφέρει ακόμη καλύτερα αποτελέσματα στην αντιμετώπιση της τριχόπτωσης. Μία μελέτη που περιλάμβανε 3500 γυναίκες στις οποίες χορηγήθηκε ξεχωριστά φιναστερίδη και δουταστερίδη για την τριχόπτωση, διαπίστωσε ότι η καθημερινή λήψη 0.15mg δουταστερίδης οδήγησε σε βελτίωση της τριχόπτωσης στο 65.6% των περιπτώσεων, καθώς και σε αύξηση του πάχους των μαλλιών κατά 83.3%. Γυναίκες κάτω των 50 ετών αντέδρασαν θετικότερα στη θεραπεία με δουταστερίδη σε σύγκριση με τη φιναστερίδη

Συμπεράσματα Η μεσοθεραπεία με δουταστερίδη ανοίγει νέους δρόμους στη θεραπεία της ανδρογεννητικής αλωπεκίας, προσφέροντας μια εναλλακτική με έμφαση στην τοπική θεραπεία και την αποτελεσματικότητα. Με την υποστήριξη επιστημονικών δεδομένων και την κλινική εμπειρία, η μεσοθεραπεία αυτού του τύπου αναμένεται να γίνει κορυφαία επιλογή για τους ασθενείς που αναζητούν λύσεις για την τριχόπτωση.

Η κίνηση των μυών της έκφρασης δηλαδή συνεχίζεται αλλά με μικρότερη ένταση οπότε  και οι ρυτίδες εμφανίζονται λιγότερο έντονες επιτυγχάνοντας ένα πολύ «φυσικό» αισθητικό αποτέλεσμα, καθώς το πρόσωπο δείχνει να είναι φρέσκο και «ξεκούραστο».

Επίσης σε νεαρά άτομα που έχουν πρόβλημα ρυτίδων μόνο σε μια περιοχή του προσώπου πχ στο μεσόφρυο λόγω έντονης συνοφρύωσης κάνουμε την εφαρμογή μόνο σε αυτήν την περιοχή χρησιμοποιώντας πολύ λίγες μονάδες του φαρμάκου. Έτσι λύνουμε αυτό το πρόβλημα πριν το αφήσουμε να δημιουργήσει έντονες βαθιές ρυτίδες στο μεσόφρυο. Οι ηλικίες που απευθυνονται σε εμάς για να επιλύσουν αυτό το τοπικό πρόβλημα συνοφρύωσης είναι πολύ νεαρές ,κάτω των 30 ετών. Στα άτομα αυτά μπορούμε να κάνουμε και προληπτική εφαρμογή λίγων μονάδων του φαρμάκου στο μέτωπο ώστε να μην αφήσουμε τους μετωπιαίους μυς να δημιουργούν τις οριζόντιες ρυτίδες “άρνησης” και με αυτόν τον τρόπο προλαβαίνουμε και προλαμβάνουμε την εμφάνιση των ρυτίδων!

Επίσης συνιστούμε το baby botox σε ανθρώπους που δεν έχουν προηγούμενη εμπειρία από εφαρμογή botox (first timers) και έχουν διάφορες φοβίες και ερωτηματικά για την θεραπεία προκειμένου να εξοικειωθούν ευκολότερα με την θεραπεία. Στη συνέχεια μπορεί να θέλουν να δοκιμάσουν και μια πλήρη full face εφαρμογή.

Η ψωρίαση των νυχιών είναι μια χρόνια κατάσταση που επηρεάζει τα νύχια των χεριών και των ποδιών, προκαλώντας τους αλλοιώσεις, όπως να γίνουν παχύτερα με χρωματικές αλλοιώσεις (πράσινο , κίτρινο) και ακόμα να αποκολληθούν από το την κοίτη του νυχιού. Η εικόνα αυτή πολλές φορές παρερμηνεύεται ως μυκητίαση χωρίς να είναι. Οι παραδοσιακές θεραπείες περιλαμβάνουν τοπικές θεραπείες και
συστηματικά φάρμακα (χάπια),  αλλά αυτές οι επιλογές συχνά έχουν περιορισμούς.
Με την εισαγωγή των βιολογικών φάρμακων – έχουμε μια νέα πρόταση στη θεραπεία της ψωρίασης των νυχιών που προσφέρει σαφή πλεονεκτήματα και ενθαρρυντικά αποτελέσματα.

Τι είναι οι βιολογικοί παράγοντες;

Πρόκειται για πρωτεΐνες που έχουν σχεδιαστεί για να στοχεύουν συγκεκριμένα μέρη του ανοσοποιητικού συστήματος που παίζουν ρόλο στη φλεγμονή, έναν βασικό παράγοντα για την ψωρίαση. Στοχεύοντας την
ανοσολογική απόκριση στην πηγή της, αυτοί οι παράγοντες είναι εξαιρετικά αποτελεσματικοί χωρίς να προκαλούν ανοσοκαταστολή.

 • Αναστολείς της IL-17: Η IL-17 παίζει ρόλο στην πρόκληση και την προαγωγή φλεγμονωδών αποκρίσεων στην ψωρίαση.
 • Αναστολείς της IL-23: Η IL-23 είναι μια άλλη κυτοκίνη που εμπλέκεται στη φλεγμονώδη διαδικασία της ψωρίασης.

Τα φάρμακα αυτά έχουν αναδειχθεί ως ασφαλείς και αποτελεσματικές θεραπείες της ψωρίασης τόσο στο δέρμα όσο και στο τριχωτό της κεφαλής και στα νύχια.

Τα βιολογικά φάρμακα είναι φάρμακα που προέρχονται από ζωντανά κύτταρα. Σε αντίθεση με τα παραδοσιακά συστηματικά φάρμακα που επηρεάζουν ολόκληρο το ανοσοποιητικό σύστημα, τα βιολογικά στοχεύουν συγκεκριμένα τμήματα του ανοσοποιητικού συστήματος. Αυτή η ακρίβεια επιτρέπει μια πιο αποτελεσματική θεραπεία με λιγότερες παρενέργειες.

Πώς Λειτουργούν τα Βιολογικά για την Ψωρίαση των Νυχιών;
Τα βιολογικά φάρμακα λειτουργούν στοχεύοντας συγκεκριμένες πρωτεΐνες που συμβάλλουν στη φλεγμονή, ένας από τους κύριους παράγοντες της ψωρίασης. Καταστέλλοντας αυτές τις πρωτεΐνες, τα βιολογικά μπορούν να μειώσουν τα συμπτώματα της ψωρίασης, συμπεριλαμβανομένων και αυτών που επηρεάζουν τα νύχια.

Οφέλη από τη Χρήση Βιολογικών
1. Εξειδικευμένη Θεραπεία: Τα βιολογικά προσφέρουν μια πιο εξειδικευμένη προσέγγιση, μειώνοντας τον κίνδυνο συστηματικών παρενεργειών.
2. Γρήγορα Αποτελέσματα: Πολλοί ασθενείς αναφέρουν εμφανείς βελτιώσεις εντός εβδομάδων.
3. Μακροχρόνια Αποτελέσματα: Τα βιολογικά προσφέρουν μακροχρόνια αποτελέσματα, μειώνοντας τη συχνότητα, την ένταση και κλινική εικόνα των εξάρσεων. Τις περισσότερες φορές πετυχαίνουμε εικόνα πλήρους αποδρομής της νόσου (πλήρως θεραπευμένο δέρμα και νύχι) για πολλά χρόνια, σε βαθμό
που ο ασθενής να έχει ξεχάσει το νόσημα του. Αυτό επιφέρει μεγάλη βελτίωση στην ποιότητα ζωής του ασθενούς.

Ποιος είναι Καλός Υποψήφιος;
Τα βιολογικά συνήθως συνιστώνται για μέτριες έως σοβαρές περιπτώσεις ψωρίασης των νυχιών που δεν έχουν ανταποκριθεί καλά στις παραδοσιακές θεραπείες. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας για μια λεπτομερή αξιολόγηση.

Παρενέργειες και Προφυλάξεις
Ενώ τα βιολογικά είναι γενικά καλά ανεκτά, δεν είναι χωρίς κινδύνους. Σπάνιες παρενέργειες περιλαμβάνουν λοιμώξεις και κόπωση. Είναι ζωτικής σημασίας να συζητήσετε το ιατρικό σας ιστορικό με τον γιατρό σας για να καθορίσετε αν τα βιολογικά είναι μια κατάλληλη επιλογή θεραπείας για εσάς.

Συμπέρασμα
Τα βιολογικά φάρμακα αποτελούν μια σημαντική πρόοδο στη θεραπεία της ψωρίασης των νυχιών. Με την εξειδικευμένη τους προσέγγιση και τις λιγότερες παρενέργειες, προσφέρουν μια ενθαρρυντική εναλλακτική λύση στις παραδοσιακές θεραπείες.

Γυναίκα, 38 ετών

Άντρας, 82 ετών

Άντρας, 46 ετών

Η εφαρμογή Naomi Lips  είναι μια τεχνική που έχει δημιουργηθεί από τον Δρ. Καλοκασίδη Κωνσταντίνο. Στην τεχνική αυτή το υαλουρονικό  που χρησιμοποιείτε για τα χείλη είναι τελευταίας  γενιάς με ειδική σύνθεση για τα χείλη και η εφαρμογή γίνεται με ατραυματική κάνουλα για να υπάρχει μέγιστη ασφάλεια κατά την εφαρμογή. 

Η ιδιαιτερότητα αυτής της τεχνικής ειναι οτι εφαρμογή του υαλουρονικού στα χείλη γίνετε σε βάθος και όχι επιφανειακά.

Από μελέτες και εκτομές σε cadaveral courses, βρέθηκε ότι όσοι έχουν φυσικό όγκο στα χείλη τους, ο όγκος αυτός οφείλεται στο ότι ανατομικά υπάρχει λίπος στην περιοχή των χειλιών βαθιά πίσω από τον κυκλοτερή μυ (τον μυ που λειτουργεί όταν σουφρώνουμε τα χείλη).

Αυτός τον όγκο προσδίδουμε σήμερα με υλαουρονικό το οποίο τοποθετείται ατραυματικά με την κάνουλα ακριβώς σε αυτή την ανατομική περιοχή. Επειδή το υαλουρονικό μπαίνει βαθιά (και όχι επιφανειακά όπως το τοποθετούν οι περισσότεροι injectors με βελόνα) δεν είναι καθόλου ορατό και ψηλαφητό, δεν σχηματίζονται δηλαδή επιφανειακά οζίδια («γρομπαλάκια»)

Ετσί επιτυγχάνουμε ενα απολύτως φυσικό αποτελεσμα , ελκυστικό με θηλυκότητα και χωρίς υπερβολές, στα χείλη με επιπλέον πλεονέκτημα με διπλασία χρονική διάρκεια του αποτελέσματος σε σύγκριση με τις παραδοσιακές επιφανειακές εφαρμογές υαλουρονικου στα χείλη.

Πλέον έχουμε τη δυνατότητα  να δώσουμε στα χείλη αυτό που τους λείπει.

Να τους δώσουμε, δηλαδή, όγκο, να τους τονίσουμε το περίγραμμα, να δώσουμε στο στόμα μια εικόνα πιο εντυπωσιακή, πιο ελκυστική χωρίς υπερβολές, χωρίς να δείχνει κάτι ξένο προς το υπόλοιπο πρόσωπο. Η θεραπεία γίνεται με μια τοπική αναισθησία που κάνουμε με μια κρεμούλα ξυλοκαϊνης. Διαρκεί 20 λεπτά, είναι τελείως ανώδυνη και η κοπέλα επιστρέφει αμέσως στις δραστηριότητες της με ένα καινούριο πρόσωπο που της τονώνει την αυτοπεποίθηση.

Το κόστος της συγκεκριμένης θεραπείας ανέρχεται στα 180€

Η φωτοθεραπεια είναι μια μη επεμβατική, ανώδυνη θεραπεία που βασίζεται στην ενεργεια συγκεκριμένου μήκους κυματος του φωτός. Αναλογα με το μήκος κύματος προκύπτει και το χρώμα της φωτεινής ενέργειας που μπορεί να είναι μπλέ στην θεραπεία της ακμής , κόκκινο στην θεραπεία αντιγηρανσης και αναζωογόνησης του δέρματος και κίτρινο σε θεραπείες ανακούφισης μυικών και αρθρικών πόνων.

Αν πριν την θεραπεία με φως προηγηθεί η επάλειψη με ειδικό θεραπευτικό gel 5-ALA τοτε η θεραπεία είναι πολύ πιο ενισχυμενη και λέγεται φωτοδυναμική θεραπεία (Photodynamic Treatment – PDT)

H ΦΩΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ και ΦΩΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ με την συσκευή ιατρικου LED  Healite II είναι ιδανικές για άτομα οποιασδήποτε ηλικιακής ομάδας, είτε για δερματικές παθήσεις όπως ακμή, ακτινικές υπερκερατώσεις είτε για εφαρμογές αισθητικής ιατρικής και αντιγήρανσης.

Χωρίς βελόνες, χωρίς πόνο, χωρίς τραυματισμό του δέρματος , χωρίς θερμική βλάβη μόνο με την δύναμη του φωτός. Χωρίς ανεπιθύμητες ενέργειες, απόλυτα ασφαλής θεραπεία. Θεραπεία κατάλληλη για κάθε ηλικία και για κάθε τύπο δερματος. Χωρίς περιορισμούς γίνεται ακόμα και καλοκαιρινούς μήνες με ηλιοφάνεια.

Το Healite II είναι η ιδανική θεραπεία για τους ασθενείς μας που θέλουν να ζήσουν μια premium θεραπεία περιποίησης δέρματος.

 

Οι ουλές είναι τα ορατά σημάδια που μένουν μετά από ένα τραυματισμό, καθώς ενεργοποιούνται μηχανισμοί τον οργανισμό, για τη διατήρηση της δομικής και λειτουργικής ακεραιότητας του ιστού που έχει υποστεί βλάβη.

 Η ατελής επούλωση, η διάσπαση ή διαπύηση τραύματος, το ιστορικό κυστικής ακμής καθώς και το έγκαυμα είναι αιτίες μπορεί να οδηγήσουν σε ουλές που δημιουργούν άσχημο αισθητικό αποτέλεσμα.

Τι είναι τα χειλοειδή;

Οι υπερτροφικές ουλές είναι συνήθως παχιές, εμφανίζονται λίγο καιρό μετά τον τραυματισμό και συνήθως βελτιώνονται με την πάροδο του χρόνου.

Τα χηλοειδή είναι είναι ουλές που έχουν ξεφύγει από τα όρια της αρχικής τομής, και είναι μεγαλύτερα σε μέγεθος από τις υπερτροφικές.

Τα χειλοειδή είναι συνήθως επηρμένα, κόκκινα, παρουσιάζουν κνησμό και οφείλονται σε υπερβολική αντίδραση του οργανισμού στο τραύμα. Το μέγεθος και το βάθος της πληγής το πάχος και το χρώμα του δέρματος σας και η κατεύθυνση της ουλής σε σχέση με τις ρυτίδες του δέρματος του σώματος επηρεάζουν την πορεία επούλωσής της. Αν ένας οργανισμός έχει προδιάθεση να σχηματίζει χηλοειδή, τότε κάθε βαθύς τραυματισμός και κάθε επεμβατική θεραπεία έχει μεγάλες πιθανότητες να αναπτύξει χηλοειδές.

Αντιμετώπιση χηλοειδών

Μερικές ουλές μπορούν να αντιμετωπιστούν με τη χρήση στεροειδών βραδείας δράσης, που ανακουφίζουν από τα συμπτώματα όπως η φαγούρα και το τράβηγμα στην περιοχή της ουλής.

Ενέσιμες θεραπείες

Τα ενέσιμα στεροειδή χρησιμοποιούνται στην περιοχή της ουλής και μειώνουν τον σχηματισμό των ινών του κολλαγόνου . Οι ενέσεις γίνονται μια φορά το μήνα. Ο αριθμός των επαναλήψεων εξαρτάται από την ανταπόκριση του τραύματος στη θεραπεία.

Η χρήση Laser αντενδείνκνυται και δεν συνίσταται από το δερματολογικό μας ιατρείο.

Κρυοθεραπεία

Η κρυοθεραπεία, γνωστή και ως κρυοπηξία ή κρυοχειρουργική, αναφέρεται στη χρήση ψύχους για την καταστροφή και αφαίρεση του παθολογικού ιστού. Πρόκειται για μια πολύ δημοφιλή, απλή, αποτελεσματική και ασφαλή θεραπευτική μέθοδο που ο ασθενής ανέχεται από μικρή ηλικία, χωρίς τοπική αναισθησία και που του επιτρέπει να επιστρέψει χωρίς περιορισμούς στις υποχρεώσεις του.

Ιδανική θεραπεία για τα χηλοειδή αποτελεί η συνδυασμένη θεραπεία ενέσιμων στεροειδών και κρυοθεραπείας.

Οι fractional ραδιοσυχνότητες (Fractional RF) , πρόκειται για συσκευή που λειτουργεί με ραδιοσυχνότητες οι οποίες διεισδύουν στο δέρμα (με βάθος που ρυθμίζεται από 0,5-2,0mm) και παράγουν ενέργεια (θερμική διέγερση) η οποία προκαλεί έναν ελάχιστο και ελεγχόμενο τραυματισμό. O μικροτραυματισμός αυτός διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης στο δέρμα. Επίσης όταν χρησιμοποιούμε την fractional RF σε συνδυαστικό πρωτόκολλο με αυτόλογη μεσοθεραπεία (PRP) ή πήλιγκ, διευκολύνει την είσοδο του PRP ή του peeling σε βαθύτερες στιβάδες του δέρματος. Είναι fractional τεχνολογία ηπιότερη του laser CO2 με πολύ μικρότερο χρόνο αποθεραπείας. Την επομένη ημέρα επιστρέφουμε στις δραστηριότητες μας με ελάχιστη ή και καθόλου κάλυψη.

Τι είναι το Micro-Needling

Το Micro-Needling δηλαδή οι μικρονυγμοί του δέρματος είναι η ηπιότερη fractional τεχνική μας. Η διαδικασία γίνεται με ειδική συσκευή σε μορφή ηλεκτροκίνητου pen (όπως το «dermapen”) ή με χειροκίνητη συσκευή roller (όπως το «dermaroller”). Με την συγκεκριμένη τεχνική προκαλείται ελάχιστος τραυματισμός στο δέρμα με τους μικρονυγμούς (το βάθος που θα γίνει η εφαρμογή ρυθμίζεται από 0,25mm-0,5mm-1-2mm αναλόγως αν θέλω να επιτύχω μια επιφανειακή μόνο ανανέωση του δέρματος ή αν θέλω να επιλύσω και ένα βαθύτερο πρόβλημα όπως οι δυσχρωμίες-μέλασμα -λεκέδες ή οι ουλές ακμής).
O μικροτραυματισμός αυτός διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης στο δέρμα. Επίσης όταν χρησιμοποιούμε το microneedling σε συνδυαστικό πρωτόκολλο με αυτόλογη μεσοθεραπεία (PRP) ή πήλιγκ, διευκολύνει την είσοδο του PRP ή του peeling σε βαθύτερες στιβάδες του δέρματος. Μετά την εφαρμογή υπάρχει ένα μικρό και παροδικό ερύθημα  (κοκκινίλα) και η επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες είναι άμεση χωρίς να απαιτείται χρόνος αποθεραπείας.

Πριν & Μετά Θεραπείας

Μπορείτε να δείτε την πορεία της κάθε θεραπείας στο παρακάτω slider. Πατώντας τα βέλη στο κάτω μέρος μπορείτε να δείτε το αποτελεσμα ανα συνεδρία

Πρώτη συνεδρία
01

Πρώτη συνεδρία

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui blanditiis praesentium voluptatum deleniti atque corrupti.

Πρώτη συνεδρία
02

Δεύτερη συνεδρία

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui blanditiis praesentium voluptatum deleniti atque corrupti.

Τρίτη συνεδρία
03

Τρίτη συνεδρία

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui blanditiis praesentium voluptatum deleniti atque corrupti.

Velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum. Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium.
Velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum. Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium.
Velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum. Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium.
Velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum. Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium.

Μερικές φορές παρά την προσπάθεια που καταβάλλουμε με διατροφή και άσκηση δεν μπορούμε να απαλλαγούμε από το τοπικό λίπος («κυτταρίτιδα», «ψωμάκια»).

 

Η λιπαναρρόφηση είναι η θεραπεία εκλογής αλλά σήμερα διαθέτουμε την μεσοθεραπεία ως μια ασφαλέστερη εναλλακτική λύση.

%ce%b5%ce%bd%ce%b5%cf%83%ce%b9%ce%bc%ce%b7-%ce%bc%ce%b5%cf%83%ce%bf%ce%b8%ce%b5%cf%81%ce%b1%cf%80%ce%b5%ce%b9%ce%b1

Η μεσοθεραπεία δεν απαιτεί καμία αναισθησία, είναι ανώδυνη, γίνεται χωρίς τομές στο δέρμα. Αποτελείται από μια σειρά από ενεσούλες οι οποίες γίνονται μέσα στο συσσωρευμένο τοπικό λίπος με την πιο λεπτή βελόνα που διαθέτουμε (σύριγγα «ινσουλίνης») ενώ το διάλυμα που χρησιμοποιούμε περιέχει λιποδιαλύτες όπως η φωσφατιδυλοχολίνη (λεκιθίνη), η καρνιτίνη, το οργανικό πιρύτιο, οι οποίοι ρευστοποιούν το λίπος. Αυτό απομακρύνεται στη συνέχεια με φυσιολογικό τρόπο (με τη λεμφική οδό).

Η μεσοθεραπεία δεν απαιτεί χρόνο ανάρρωσης, μπορείς να πας κατευθείαν στη δουλειά σου ή σε οποιαδήποτε δραστηριότητα!

Καλύτερα αποτελέσματα επιτυγχάνουμε όταν συνδυάζεται η θεραπεία με καθημερινή ήπια άσκηση (πχ περπάτημα, ποδήλατο, κολύμβηση), αποφυγή καπνίσματος και διατροφή (αποφυγή αλκοόλ, ανθρακούχων ποτών) .

Services

 

 

«Αυτή είναι μια εξαιρετική τεχνική και εξαιρετικά αποτελεσματική που μας προσφέρει ό,τι δεν μπορεί να μας προσφέρει καμία κρέμα για αντιμετώπιση κυτταρίτιδας ή τοπικά συσσωρευμένου λίπους. Ουσιαστικά με πολύ μικρές ενεσούλες με σύριγγα ινσουλίνης (η λεπτότερη που υπάρχει) , ρίχνουμε λιποδιαλύτες όπως είναι η λεκιθίνη, η καρνιτίνη και η Βιταμίνη C, μέσα στην περιοχή που έχει το πρόβλημα έτσι ώστε να μπορέσουμε να ρευστοποιήσουμε τα λιποκύτταρα τα οποία στη συνέχεια ελαιοποιούνται και αποβάλλονται με τα ούρα.  Η θεραπεία είναι πολύ αποτελεσματική, απαιτούνται 5 συνεδρίες  σε διάστημα 20 – 25 ημερών και το μόνο που ζητούμε από τον ασθενή είναι να συνεργαστεί μαζί μας, δηλαδή να εντείνει τις προσπάθειες που κάνει για άσκηση, έστω και απλή άσκηση,  όπως το περπάτημα και το ποδήλατο, να πίνει πολύ νερό ώστε να επιτύχουμε ευκολότερη λεμφική απομάκρυνση του λίπους , να αποφύγει το ανθρακικό από τη διατροφή του και να κάνει μια πιο υγιεινή γενικά διατροφή. Με την ολοκλήρωση της θεραπείας υπάρχει μείωση στους πόντους στις περιοχές όπου υπάρχει το πρόβλημα και βέβαια η θεραπεία απευθύνεται σε ανθρώπους που έχουν τοπικό πρόβλημα. Εκεί τα αποτελέσματα είναι εξαιρετικά.»

Πριν & Μετά Θεραπείας

Μπορείτε να δείτε την πορεία της κάθε θεραπείας στο παρακάτω slider. Πατώντας τα βέλη στο κάτω μέρος μπορείτε να δείτε το αποτελεσμα ανα συνεδρία

Πρώτη συνεδρία
01

Πρώτη συνεδρία

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui blanditiis praesentium voluptatum deleniti atque corrupti.

Πρώτη συνεδρία
02

Δεύτερη συνεδρία

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui blanditiis praesentium voluptatum deleniti atque corrupti.

Τρίτη συνεδρία
03

Τρίτη συνεδρία

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui blanditiis praesentium voluptatum deleniti atque corrupti.

Velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum. Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium.
Velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum. Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium.
Velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum. Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium.
Velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum. Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium.

Η κυτταρίτιδα είναι ένα πολυπαραγοντικό πρόβλημα.

Η ίδια καθώς και το τοπικό πάχος εμφανίζονται συνήθως στους μηρούς, στους γλουτoύς, στο στομάχι και στη κοιλιά και οφείλονται αφενός στην κακή αιμάτωση και αφετέρου στην διόγκωση των λιποκυττάρων της εκάστοτε περιοχής.

Επομένως το πρόβλημα εστιάζεται όχι μόνο στον λιπώδη ιστό αλλά και στην αγγείωση. Στην κυτταρίτιδα παρατηρείται σημαντική αλλοίωση των αγγείων που αιματώνουν τα λιποκύτταρα και γενικότερη διαταραχή στη μικροκυκλοφορία της περιοχής όπου υπάρχει το πρόβλημα.

Η μεσοθεραπεία είναι η ιδανική λύση στο πρόβλημα καθώς δρα απευθείας στον λιπώδη ιστό με στόχο τη λιποδιάλυση και την καταπολέμηση του τοπικού πάχους και της κυτταρίτιδας.

Τι είναι η ετερόλογη μεσοθεραπεία λιποδιάλυσης;

Η ετερόλογη μεσοθεραπεία λιποδιάλυσης δεν απαιτεί καμία αναισθησία, είναι ανώδυνη, γίνεται χωρίς τομές στο δέρμα. Αποτελείται από μια σειρά από ενεσούλες οι οποίες γίνονται μέσα στο συσσωρευμένο τοπικό λίπος με την πιο λεπτή βελόνα που διαθέτουμε (σύριγγα «ινσουλίνης») ενώ το διάλυμα που χρησιμοποιούμε περιέχει λιποδιαλύτες όπως η φωσφατιδυλοχολίνη (λεκιθίνη), η καρνιτίνη, το οργανικό πιρύτιο, οι οποίοι ρευστοποιούν το λίπος. Αυτό απομακρύνεται στη συνέχεια με φυσιολογικό τρόπο (με τη λεμφική οδό).

 

Καλύτερα αποτελέσματα για την μεσοθεραπεία λιποδιάλυσης καταφέρνουμε όταν τη συνδυάσουμε με Αυτόλογη Μεσοθεραπεία PRP.

Ενδείκνυται και για την καταπολέμηση ραγάδων.

Πριν & Μετά Θεραπείας

Μπορείτε να δείτε την πορεία της κάθε θεραπείας στο παρακάτω slider. Πατώντας τα βέλη στο κάτω μέρος μπορείτε να δείτε το αποτελεσμα ανα συνεδρία

Πρώτη συνεδρία
01

Πρώτη συνεδρία

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui blanditiis praesentium voluptatum deleniti atque corrupti.

Πρώτη συνεδρία
02

Δεύτερη συνεδρία

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui blanditiis praesentium voluptatum deleniti atque corrupti.

Τρίτη συνεδρία
03

Τρίτη συνεδρία

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui blanditiis praesentium voluptatum deleniti atque corrupti.

Τι είναι η PRP αυτόλογη μεσοθεραπεία?

Λέγοντας αυτόλογο εννοούμε υλικό από τον ίδιο τον οργανισμό. Στην πράξη, με μία απλή αιμοληψία (όπως αυτή που κάνουμε για μία εξέταση αίματος), παίρνουμε μία μικρή ποσότητα αίματος. Το αίμα αυτό φυγοκεντρείται και διαχωρίζεται σε ερυθρά αιμοσφαίρια, πλάσμα, αιμοπετάλια και λευκά αιμοσφαίρια. Αξιοποιούμε το ίδιο το πλάσμα και τους αυξητικούς παράγοντες των αιμοπεταλίων από το αίμα του ασθενούς η δράση των οποίων ενεργοποιείται και ενισχύεται με ειδικό διάλυμα Cl2Ca.

Αυτό αυξάνει τη διάρκεια ζωής των αιμοπεταλίων και των λευκών αιμοσφαιρίων, ενώ διεγείρουν τον πολλαπλασιασμό των κυττάρων του δέρματος. Έτσι ενισχύεται η δράση των αιμοπεταλίων και έτσι εκκρίνουν περισσότερους αυξητικούς παράγοντες και για μεγαλύτερο διάστημα, ενώ τα κύτταρα του δέρματος πολλαπλασιάζονται και ανανεώνονται.

Services

Οι αυξητικοί παράγοντες των δρουν συνεργικά για την ανάπλαση του δέρματος και πιο συγκεκριμένα επάγουν:

Την αγγειογένεση (άρα πετυχαίνουμε καλύτερη θρέψη και οξυγόνωση του δέρματος), τον πολλαπλασιασμό των επιθηλιακών κυττάρων του δέρματος και την διαφοροποίηση (προσέλκυση και δημιουργία νέων ινοβλαστών που παράγουν εξωκυττάρια ουσία: Κολλαγόνο, ελαστίνη, κλπ).

Τα λευκά αιμοσφαίρια αντιμετωπίζουν τις μολύνσεις και εκκρίνουν και αυτά δικούς τους αυξητικούς παράγοντες που συμπληρώνουν και ενισχύουν τη δράση των αυξητικών παραγόντων των αιμοπεταλίων. Τα θρεπτικά συστατικά του πλάσματος  συμβάλλουν στη θρέψη, ενυδάτωση και σφριγηλότητα του δέρματος και προστατεύουν τα κύτταρα από επιβλαβείς παράγοντες.

Έτσι η αυτόλογη μεσοθεραπεία συντελεί στην καλή λειτουργία του συνδετικού ιστού και της αγγείωσης , ενώ η ετερόλογη μεσοθεραπεία λιποδιάλυσης υγροποιεί το λίπος και το απομακρύνει μέσω της κυκλοφορίας. Ο συνδυασμός των δύο μεθόδων βοηθά σε πιο γρήγορα και καλύτερα αποτελέσματα καθώς διευκολύνεται κατά πολύ η απομάκρυνση του λίπους. Προτείνουμε να κάνετε αυτές τις θεραπείες εναλλάξ ώστε να πετύχετε το καλύτερο αποτέλεσμα και να εξαφανίσετε τον λιπώδη ιστό από τις προβληματικές περιοχές.

ενώ το κόστος της αυτόλογης μεσοθεραπείας είναι 80 € για την κάθε συνεδρία (μια φορά στις 25 μέρες).

Velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum. Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium.
Velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum. Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium.
Velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum. Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium.
Velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum. Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium.

Το fractional CO2 LASER σε χρήση resurfacing κάνει επιλεκτική σάρωση όλης της επιφάνειας του δέρματος την οποία θέλουμε να βελτιώσουμε δημιουργώντας «μικροθερμικές θεραπευτικές ζώνες”. Διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου και αποτελώντας ταυτόχρονα ένα πολύ ισχυρό ερέθισμα για ανανέωση του δέρματος. Επιτυγχάνεται νέα επιδερμίδα, καλύτερης ποιότητας, με λιγότερες ατέλειες και σημεία γήρανσης.

 

Επιπλέον πλεονεκτεί σαν θεραπεία έναντι των μεσαίων και βαθιών χημικών peeling γιατί έχει πολύ μικρότερο χρόνο αποθεραπείας .Αντιθέτως τα βαθιά χημικά πήλιγκ έχουν πολύ μεγαλύτερο χρόνο αποθεραπείας, μεγαλύτερη ταλαιπωρία για τον ασθενή ενώ το αποτέλεσμα αμέσως μετά την εφαρμογή πολλές φορές τρομάζει.

Η συγκεκριμένη θεραπεία βελτιώνει το θαμπό δέρμα, τους διατεταμένους πόρους και γενικότερα την τραχύτητα του δέρματος, καθώς και τις λεπτές ρυτίδες προσφέροντας σημαντικά στην ανανέωση του προσώπου και στην αντιγήρανση. Εκεί που έχει όμως να προσφέρει τη σημαντικότερα βοήθεια είναι στην σημαντική βελτίωση ή και εξάλειψη των ουλών από ακμή ή ανεμοβλογιά.
Μετά τη θεραπεία με το laser υπάρχει ερυθρότητα η οποία διαρκεί περίπου τρεις ημέρες ενώ η πλήρης αποθεραπεία του προσώπου επιτυγχάνεται σε 7-10 ημέρες. Αυτό το χρονικό διάστημα το άτομο δεν χρειάζεται να αποκοπεί από τις δραστηριότητές του, μπορεί να κυκλοφορεί άνετα εφόσον καλυφθεί με make up.

Πριν την συνεδρία με το fractional laser προηγείται η εφαρμογή μιας κρέμας ξυλοκαίνης (EMLA) η οποία καθιστά την εφαρμογή ανώδυνη για τον ασθενή. Μετά την εφαρμογή δίνονται οδηγίες και θεραπευτική αγωγή με αντιφλεγμονώδη και αναπλαστική κρέμα.

Services

Τα αποτελέσματα των θεραπειών εμφανίζονται σταδιακά. Η μέγιστη βελτίωση συνήθως παρατηρείται μετά από 2 μήνες. Στη συνέχεια μπορούμε να επαναλάβουμε μια θεραπευτική συνεδρία για ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα.
Η καταλληλότερη χρονική περίοδος για τις θεραπείες είναι όταν η ηλιοφάνεια είναι σε χαμηλά επίπεδα (ιδανικά τους χειμερινούς μήνες).

Το fractional laser συνδυάζεται άνετα με πάρα πολλές άλλες κοσμετολογικές δερματολογικές θεραπείες: botox, ενέσιμο υαλουρονικό οξύ, μεσοθεραπεία, laser αποτρίχωσης, laser για ευρυαγγείες κλπ.

«Το laser διοξειδίου είναι ένα χειρουργικό laser. Μας προσφέρει τη δυνατότητα με τη σάρωση (το fractional δηλαδή) να αντιμετωπίσουμε ουλές ακμής ή ουλές ανεμοβλογιάς που ήταν πάντα κάτι δύσκολο να αντιμετωπίσει ένας δερματολόγος ή ένας δερματοχειρουργός. Ουσιαστικά το laser κάνει μια σάρωση σε όλη την περιοχή του προσώπου η οποία έχει πρόβλημα, έτσι ώστε να μπει κάτω από την ουλή της ακμής και να την τρυπήσει, έτσι ώστε να αφήσει το δέρμα μετά να ανασηκωθεί. Η θεραπεία διαρκεί περίπου μισή ώρα. Κάνουμε τοπική αναισθησία πριν με μια κρέμα ξυλοκαϊνης έτσι ώστε η εφαρμογή να είναι εύκολη και ανώδυνη για τον ασθενή. Προτιμούμε να κάνουμε τη θεραπεία χειμερινούς μήνες, γιατί στην περίοδο που ακολουθεί , στην περίοδο αποθεραπείας που γίνεται η ανάπλαση του προσώπου, θέλουμε να μην υπάρχει ηλιοφάνεια. Σε περιστατικά που δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολα 1 συνεδρία αρκεί, αλλά ακόμα και σε δύσκολα περιστατικά με 2 ή 3 συνεδρίες τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά.»

Πριν & Μετά Θεραπείας

Μπορείτε να δείτε την πορεία της κάθε θεραπείας στο παρακάτω slider. Πατώντας τα βέλη στο κάτω μέρος μπορείτε να δείτε το αποτελεσμα ανα συνεδρία

Πρώτη συνεδρία
01

Πρώτη συνεδρία

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui blanditiis praesentium voluptatum deleniti atque corrupti.

Πρώτη συνεδρία
02

Δεύτερη συνεδρία

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui blanditiis praesentium voluptatum deleniti atque corrupti.

Τρίτη συνεδρία
03

Τρίτη συνεδρία

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui blanditiis praesentium voluptatum deleniti atque corrupti.

Velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum. Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium.
Velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum. Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium.
Velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum. Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium.
Velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum. Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium.