ΔΕΡΜΟΑΠΟΞΕΣΗ

H δερμοαπόξεση γνωστή και ως πηλιγκ με μικροκρυστάλλους ή μηχανικό πήλιγκ ή ecopeel
Είναι μια θεραπεία η προσφέρει νεανικό δέρμα, ιδανικό καθαρισμό του δέρματος, αναζωογόνηση σε βάθος και λάμψη της επιδερμίδας.

Αυτά τα επιτυγχάνει με την μηχανική αποκόλληση των νεκρών κυττάρων (πήλιγκ) η οποία προσφέρει απαλότητα στην επιδερμίδα, βαθυ Καθαρισμό , υπεραιμία του δέρματος (βελτίωση κυκλοφορίας αίματος) και μακροπρόθεσμα μετά απο επαναλαμβανόμενες συνεδρίες γίνεται ενεργοποίηση των ινοβλαστών του δέρματος για παραγωγή κολλαγόνου-ελαστίνης
Έτσι η επιδερμίδα αποκτά: Απαλότητα και φωτεινότητα, βελτιωμένη ελαστικότητα, μία γενική αναζωογόνηση που προσφέρει βελούδινη, λαμπερή και ευχάριστη όψη
Στα πλεονεκτήματα της θεραπείας είναι οτι γίνεται χωρίς χημικά (οπότε δεν υπάρχει ενδεχόμενο κάποιας αλλεργικής αντίδρασης του δέρματος), είναι σχετικά ανώδυνη, γίνεται χωρίς τραυματισμό, δεν απαιτεί χρόνο αποθεραπείας (παραμονή στο σπίτι), ενω γίνεται χωρίς περιορισμούς λόγω εποχής (μπορεί να γίνει ακόμα και καλοκαίρι)

Για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα απαιτούνται 4-5 συνεδρίες οι οποίες είναι καλό να γίνονται κάθε 20-30 ημέρες ,ανάλογα με την κάθε περίπτωση.
Η διάρκεια κάθε θεραπείας είναι 15-20 λεπτά

«Το Peeling έχει ένα στόχο και αυτός είναι να ανανεώσουμε επιφανειακά την επιδερμίδα και να εξαλείψουμε πρόσθετα προβλήματα όπως λεκέδες, δυσχρωμίες, μικρές ουλές ακμής και λεπτές ρυτίδες. Επίσης, προσφέρει βαθύ καθαρισμό οπότε σε ένα δέρμα όπου υπάρχει υπερπαραγωγή σμήγματος το ξεφορτώνει σημαντικά. Έχουμε διάφορα είδη peeling.  Εγώ προτείνω μία συνδυασμένη θεραπεία η οποία έχει μηχανικό peeling, δηλαδή μικροκρυστάλλους, οι οποίοι κάνουν μια επιφανειακή απομάκρυνση της κερατίνης και είναι κρυσταλλάκια που πέφτουν πάνω στο δέρμα και μας το κάνουν αυτό. Χημικά peeling τα οποία είναι οξέα φρούτων που κάνουν μια απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων της επιδερμίδας. Και συνδυάζουμε αυτή τη θεραπεία με μια ενυδατική μάσκα η οποία καταπραΰνει τον ερεθισμό από τις προηγούμενες θεραπείες και  επίσης καθώς έχει καθαριστεί το δέρμα και είναι έτοιμο να δεχτεί ενυδάτωση, προσφέρει ενυδάτωση.»
[gravityform id=”4″ name=”More Info” title=”false” ajax=”true”]