BOTOX – ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ

Το ΒΟΤΟΧ είναι μια φυσική, επεξεργασμένη πρωτείνη που παράγεται από το βακτήριο Clostridium Botulinum[/blockquote]
Πολύ μικρές δόσεις του φαρμάκου χορηγούνται με πολύ λεπτές “ενεσούλες” (σύριγγες ινσουλίνης) στον μυ, αναστέλλοντας την μετάδοση του νευρικού ερεθίσματος και έτσι ο μυς χαλαρώνει και δεν συσπάται. . Οι περισσότεροι άνθρωποι (και ιδιαίτερα αυτοί που είναι πιο εκφραστικοί και “χρησιμοποιούν” περισσότερο το πρόσωπο τους κατά την επικοινωνία) μετά την ηλικία των 30 ετών ξεκινούν και “γράφουν” λεπτές ρυτίδες ιδιαίτερα δίπλα στο μάτι (“πόδι της χήνας”) και στο μέτωπο. Η ελάττωση ή και κατάργηση της έντονης μυϊκής σύσπασης με τη χρήση του Βοτοx έχει ως αποτέλεσμα την αισθητή μείωση των ρυτίδων.

Η θεραπεία με το Botox έχει διπλό ώφελος γιατί απο την μία λειτουργεί θεραπευτικά μειώνοντας τις βαθιές ρυτίδες και εξαφανίζοντας τις ρυτίδες μεσαίου βάθους, αλλά απο την άλλη λειτουργεί και προληπτικά όταν γίνεται σε μικρότερες ηλικίες (κοντά στα 30 έτη) γιατί δεν επιτρέπει στο πρόσωπο να σχηματίσει ρυτίδες με αποτέλεσμα να επιβραδύνει πολύ τη διαδικασία της γήρανσης.

Τα αποτελέσματα της θεραπείας, παραμένουν για μέχρι και 6 μήνες και μετά απαιτείται ανανέωση της θεραπείας. Το Botox επιτυγχάνει ένα πολύ “φυσικό” αισθητικό αποτέλεσμα ,καθώς το πρόσωπο δείχνει να είναι φρέσκο και “ξεκούραστο” (ακόμα και μετά μια ημέρα με πολύ βαρύ πρόγραμμα εργασίας!) και οι υπόλοιποι το αντιλαμβάνονται ώς ένα πρόσωπο νεανικότερο.

[blockquote]Ένα επιπλέον ώφελος της θεραπείας ,το οποίο έγινε πρόσφατα γνωστό, είναι οτι ελαττώνονται οι πονοκέφαλοι οι οποίοι είναι στην πλειοψηφία τους “κεφαλαγίες τάσης” από την μυική συσπαση των μυών στο μέτωπο και τον αυχένα λόγω στρες. Πρόσφατα το botox πήρε έγκριση απο τον Αμερικανικό Οργανισμό Φαρμάκων (FDA) για την θεραπεία της χρόνιας ημικρανίας .μπότοξ Θεσσαλονίκη.[/blockquote]

Η διάρκεια της θεραπείας είναι περίπου 20λεπτά.

shutterstock_41563432

 

 

«Το Botox είναι μια φυσική πρωτεΐνη η οποία λειτουργεί ηρεμώντας του μύες οι οποίοι είναι αυτοί που όταν συσπώνται γράφουμε ρυτίδες.  Οι βασικές θέσεις που κάνουμε την εφαρμογή είναι χαλάρωση στα φρύδια, στο μεσόφρυο, είναι το μέτωπο και είναι και το μάτι , το λεγόμενο πόδι της χήνας αλλά πιάνουμε και τις ρυτίδες οι οποίες επεκτείνονται κάτω από το μάτι. Μπορούμε να δουλέψουμε και κάποιες από αυτές τις περιοχές σε πρόσωπα τα οποία δεν έχουν ιδιαίτερες ανάγκες πχ. στο μέτωπο μπορούμε να δουλέψουμε μόνο μάτι και μεσόφρυο, αν και εμείς προτείνουμε να κάνουμε ένα full face botox, ένα botox, δηλαδή σε όλες τις περιοχές του προσώπου, γιατί το botox έχει δύο λειτουργίες : Εκτός από την αισθητική, ότι σιδερώνουμε τις ρυτίδες και τις εξαφανίζουμε, λειτουργεί και προφυλακτικά, γιατί όταν χαλαρώνουμε τους μύες που όταν συσπώνται γράφουν ρυτίδες, προφυλάσσουμε το δέρμα από το να γράψει ρυτίδες, που είναι πάρα πολύ σημαντικό.»
Το ΒΟΤΟΧ είναι καθιερωμένο στην αντίληψη του κόσμου ως μια θεραπεία η οποία μειώνει σημαντικά ή και εξαφανίζει τις ρυτίδες. Παράλληλα όμως είναι εξαιρετική θεραπεία και για την πρόληψη ώστε να μην εμφανιστούν ρυτίδες! Καθώς μεγαλώνουμε το δέρμα χάνει την ενυδάτωση και ελαστικότητά του με αποτέλεσμα οι ρυτίδες έκφρασης να γίνονται μόνιμες ακόμα και όταν οι μυς που τις δημιουργούν δεν συσπώνται. Αν το ΒΟΤΟΧ χρησιμοποιηθεί ως πρόληψη για να αποτρέψει την υπερβολική συνοφρύωση τότε οι ρυτίδες αυτές δεν πρόκειται να σχηματιστούν. Στις ΗΠΑ έχουν ξεκινήσει τις εφαρμογές ΒΟΤΟΧ ως πρόληψη αντιγήρανσης σε ηλικίες κοντά στα 30 έτη.
shutterstock_41563432
Πότε ξεκινάει να φαίνεται το αποτέλεσμα του ΒΟΤΟΧ; Πόσο διαρκεί;
Το αποτέλεσμα της θεραπείας με ΒΟΤΟΧ ξεκινάει να φαίνεται σε μια εβδομάδα, φτάνοντας το μέγιστο αποτέλεσμα σε 14 ημέρες. Οι μυς στους οποίους έχει εφαρμοστεί η θεραπεία σταδιακά επανακτούν την κινητικότητά τους σε χρονικό διάστημα από 4 (σε άντρες ,αλλά και σε γυναίκες που διαθέτουν ισχυρούς μυς στο πρόσωπο) έως 6 μήνες μετά την εφαρμογή. Μετά από αυτό το χρονικό διάστημα καλό είναι να γίνει επανάληψη της θεραπείας

Μπορεί το ΒΟΤΟΧ να απομακρύνει όλες τις γραμμές και ρυτίδες στο πρόσωπο;
Οι πολύ βαθιές ρυτίδες οι οποίες έχουν εγκατασταθεί εδώ και πολλά χρόνια θα βελτιωθούν σημαντικά μετά την θεραπεία, αλλά μπορεί να μην είναι δυνατόν να απομακρυνθούν πλήρως. Σε αυτές τις περιπτώσεις είναι καλό μετά τη θεραπεία με ΒΟΤΟΧ να γίνει συμπληρωματική θεραπεία με υαλουρονικό. Βέβαια πολλοί ασθενείς δεν έχουν ως στόχο την πλήρη εξαφάνιση των ρυτίδων, αλλά απλά να τις απαλύνουν (για να έχουν ένα πιο διακριτικό και φυσικό αποτέλεσμα). Σε αυτές τις περιπτώσεις η θεραπεία αποκλειστικά με ΒΟΤΟΧ τις υπερκαλύπτει σε αυτήν την ανάγκη.

Οι ρυτίδες πρόκειται να χειροτερεύσουν αν αποφασίσω να μην επαναλάβω τη θεραπεία με ΒΟΤΟΧ;
Όχι. Οι ρυτίδες σταδιακά επιστρέφουν (μέσα σε 6 μήνες περίπου) ακριβώς στην κατάσταση που ήταν πρό θεραπείας με ΒΟΤΟΧ! Όμως επειδή έχουμε συνηθίσει τους τελευταίους 6 μήνες σε ένα πολύ πιο νεανικό πρόσωπο τώρα μας φαίνεται χειρότερο! Βέβαια αν δεν επαναλάβουμε την θεραπεία και η μυς του προσώπου που γράφουν τις ρυτίδες συνεχίζουν να βρίσκονται σε πλήρη δραστηριότητα, το πρόσωπο θα χειροτερεύει με την πάροδο του χρόνου.
Beauty on blue background
Η θεραπεία με ΒΟΤΟΧ είναι κατάλληλη για άντρες και γυναίκες;
Φυσικά. Ίσως όμως στους άντρες οι οποίοι διαθέτουν ισχυρότερο μυικό σύστημα στο πρόσωπο να διαρκεί λίγο λιγότερο το καλό αποτέλεσμα

Πόσο διαρκεί η θεραπεία (εφαρμογή) του ΒΟΤΟΧ;
15-20 λεπτά μόνο!

Είναι επώδυνη η θεραπεία (εφαρμογή) του ΒΟΤΟΧ;
Όχι. Τις περισσότερες φορές οι ασθενείς δεν αισθάνονται καθόλου τις μικροενεσούλες

Απαιτείται τοπική αναισθησία πρίν την θεραπεία (εφαρμογή) του ΒΟΤΟΧ;
Όχι, δεν απαιτείται κανένα είδος αναισθησίας

Ποια είναι η πιο συχνή ανεπιθύμητη ενέργεια της θεραπείας με ΒΟΤΟΧ;
Η δημιουργία μελανιάς ειδικά σε άτομα που έχουν αυτήν την προδιάθεση. Για να το αποφύγουμε αυτό συνιστούμε να αποφύγουμε να πάρουμε ασπιρίνη αντιφλεγμονώδη φάρμακα ή βιταμίνη Ε 48 ώρες πρίν και 4 ημέρες μετά την θεραπεία

Σε τι διαφέρει η θεραπεία με υαλουρονικό από την θεραπεία με BOTOX;
Το υαλουρονικό «γεμίζει» τις βαθιές γραμμές και ρυτίδες. Το αποτέλεσμα της θεραπείας εμφανίζεται άμεσα και διαρκεί για 9-12 μήνες. Προσφέρει ουσιαστικά στην αντιγήρανση διορθώνοντας ατέλειες που δημιουργεί ο χρόνος, και η έντονη χρήση των μυών του προσώπου που δημιουργούν τις ρυτίδες (πολύ εκφραστικά άτομα, σε καπνιστές, σε άτομα με πολύ λεπτό-εύθραυστο δέρμα).

Το ΒΟΤΟΧ λειτουργεί με τελείως διαφορετικό μηχανισμό, ηρεμώντας τους μυς του προσώπου που «γράφουν» τις ρυτίδες. Το αποτέλεσμα της θεραπείας εμφανίζεται μετά από 7-10 ημέρες και διαρκεί περίπου 6 μήνες. Εκτός από άμεση αντιγήρανση (με την εξαφάνιση των ρυτίδων) η θεραπεία με ΒΟΤΟΧ προσφέρει ουσιαστικά και στην πρόληψη της αντιγήρανσης (όταν ξεκινάμε την θεραπεία νωρίς σε ηλικία γύρω στα 30). Αυτό γιατί χαλαρώνοντας σε μικρή ηλικία τους μυς που «γράφουν» ρυτίδες, όταν το δέρμα έχει ακόμα καλή ελαστικότητα και οι ρυτίδες δεν εγκαθίστανται μόνιμα, προφυλάσσουμε το πρόσωπο από την εμφάνιση ρυτίδων πριν αυτές εγκατασταθούν! Τέλος η θεραπεία με ΒΟΤΟΧ προτιμάται στο ανώτερο πρόσωπο (μέτωπο, γύρω από τα μάτια-πόδι χήνας), ενώ το υαλουρονικό είναι θεραπεία εκλογής στο κατώτερο πρόσωπο (ρυτίδες μεταξύ μύτης-στόματος, ζυγωματικά-μήλα, στόμα, ρυτίδες στο μουστάκι, πηγούνι κτλ).

Τέλος να προσθέσουμε ότι για ένα ιδανικό αποτέλεσμα οι θεραπείες με ΒΟΤΟΧ και υαλουρονικό μπορούν να συνδυαστούν στο ίδιο πρόσωπο!

Μπορεί το ΒΟΤΟΧ να χρησιμοποιηθεί για την αντιμετώπιση της υπερβολικής εφίδρωσης των μασχαλών ή και των παλαμών-πελμάτων;
Ναι, το ΒΟΤΟΧ μπορεί να προσφέρει πολύ μεγάλη ανακούφιση σε αυτό το τόσο σημαντικό πρόβλημα. Τα αποτελέσματα διαρκούν για 6 μήνες. Βέβαια πρέπει να έχει προηγηθεί έλεγχος για παθολογικές αιτίες δευτερογενούς υπεριδρωσίας όπως ο υπερθυρεοειδισμός και το φαιοχρωμοκύττωμα . Στις περίπτωση αυτές θα πρέπει να διορθωθεί το παθολογικό αίτιο και στη συνέχεια να αντιμετωπιστεί η υπεριδρωσία

Υπάρχουν εναλλακτικές θεραπείες για κάποιον που δεν θέλει ή φοβάται να κάνει ΒΟΤΟΧ;
Το υαλουρονικό χρησιμοποιοείται για το γέμισμα των ρυτίδων και μπορεί να χρησιμοποιηθεί. Παρόλα αυτά η προσφορά της θεραπείας με ΒΟΤΟΧ στο να χαρίσει ένα νεανικότερο και πιο ξεκούραστο πρόσωπο, είναι αναντικατάστατη.

Ποια άλλα μη αναμενόμενα οφέλη έχει η θεραπεία με ΒΟΤΟΧ;
Το ΒΟΤΟΧ πρόσφατα βρέθηκε ότι μπορεί να εξαφανίσει τους χρόνιους πονοκεφάλους (κεφαλαλγίες τάσεως) και τις ημικρανίες. Οι κεφαλαλγίες αυτές προέρχονται από το γεγονός ότι οι ασθενείς αυτοί χρησιμοποιούν τους μυς του μετώπου τους καθώς και αυτούς που κάνουν συνοφρύωση σε περιόδους στρες. Το ΒΟΤΟΧ χαλαρώνει αυτούς τους μυς με αποτέλεσμα οι πονοκέφαλοι να αποτελούν παρελθόν.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΒΟΤΟΧ:
-Να μην πιάνουμε-τρίβουμε τις περιοχές του προσώπου όπου έγινε η εφαρμογή για τις επόμενες 4 ώρες
-Να μην ξαπλώσουμε ή σκύψουμε για τις επόμενες 4 ώρες
-Να αποφύγουμε την σωματική άσκηση και την κατανάλωση αλκοόλ για τις επόμενες 4 ημέρες
-Να αποφεύγουμε την ζέστη για τις επόμενες 4 ημέρες (στεγνωτήρα μαλλιών, σάουνα, καυτό μπάνιο, γυμναστήριο)
-Να προτιμήσουμε παρακεταμόλη (Panadol, Depon) και να αποφύγουμε την ασπιρίνη σε περίπτωση πονοκεφάλου μετά την θεραπεία.

БОТОКС – ПРОТИВ СТАРЕЕНЕ

[info_box_3 title=”БОТОКС – ПРОТИВ СТАРЕЕНЕ”]

Много малки дози от лекарството се прилагат със свръхтънки игли (спринцовки за инсулин) в мускула, блокирайки предаването на нервния импулс, и по този начин мускулът релаксира и не се съкращава: повечето хора (и най-вече тези, които са по-експресивни и използват повече лицето си при комуникиране) след 30-годишна възраст започват да „изписват” тънки бръчици, най-вече около окото („пачи крак”) и на челото. [/info_box_3]

flyer russian kwstis back2 αντίγραφο

Намаляването или отменянето на интензивната мускулна контракция чрез употребрата на ботокс има като резултат явното намаляване на бръчките.
От терапията чрез ботокс има двойна полза, защото от една страна действа лечебно, намалявайки дълбоките бръчки и премахвайки бръчките от средна степен; от друга страна действа и профилактично, когато се прилага при по-млади пациенти (около 30 години), защото не позволява на лицето да се обруват бръчки, в резултат на което забавя много процеса на стареене.
Резултатите траят до 6 месеца и след това се изисква подновяване на терапията.
С ботокс се постига един много естествен естетически резултат, тъй като лицето е свежо и изглежда отпочинало даже след тежък и напрегнат ден и останалите го възприемат като по-младо. Едно допълнително предимство на терапията, което е открито наскоро, е, че се намаляват главоболията, които в по-голямата си част са резултат от контракциите на мускулите на челото и шията поради стресови състояния.
Наскоро ботокс получи одобрение от Американската фармацевтична организация (FDA) за лечение на хроничната мигрена.

shutterstock_41563432

 

 

BOTOX-Antiaging

[tabs titles=”INFORMATION, VIDEO, FRAGEN, MORE INFO”]

[tab]

[info_box_3 title=”BOTOX-Antiaging”]
Die anderen empfinden es als ein Gesicht das mehr jugendlich erscheint.
[/info_box_3]

[blockquote]Die durch BOTOX erreichte Reduzierung oder auch Beseitigung der intensiven Muskelkontraktion hat als Ergebnis eine erhebliche Reduzierung der Falten.[/blockquote]

flyer russian kwstis back2 αντίγραφο

BOTOX ist eine natürliche, verarbeitete Protein, die vom Bakterium Clostridium Botulinum produziert wird. Sehr kleine Dosen des Medikamentes werden mit einer Insulinspritze in dem Muskel verabreicht und blockieren die Übertragung der Nervenreizen. Somit entspannt sich der Muskel und kann nicht kontrahieren. Die meisten Menschen (und vor allem diejenigen, die mehr expressiv sind und mehr ihr Gesicht bei der Kommunikation “benutzen”) ab 30 Jahren zeigen oft Alterungszeichen (feine Falten), zunächst um den Augen (“Krähenfüße”) und auf dem Stirnbereich . Die durch BOTOX erreichte Reduzierung oder auch Beseitigung der intensiven Muskelkontraktion hat als Ergebnis eine erhebliche Reduzierung der Falten.
Die Behandlung mit Botox bietet einen doppelten Nutzen an: Auf der einen Seite sie hat eine therapeutische Wirkung indem sie tiefe Falten reduziert und Falten mittlerer Tiefe beseitigt, und auf der anderen Seite sie wirkt präventiv – wenn man mit BOTOX früh (ab fast 30 Jahren) anfängt –, denn sie lässt das Gesicht keine Falten zu bilden, was den Alterungsprozess sehr verlangsamen kann.
Der Effekt dauert bis zu 6 Monaten. Danach brauchen fast alle Patienten eine erneunte Behandlung um die wiedererscheinenden Falten zu entfernen. BOTOX liefert zu einem sehr “natürlichen” kosmetischen Ergebnis, indem das Gesicht frisch und entspannt aussieht (auch nach einem Tag von schwerer Arbeit!). Die anderen empfinden es als ein Gesicht das mehr jugendlich erscheint.
Ein weiterer Vorteil der Behandlung, der vor kurzem bekannt wurde, ist, dass sie die Kopfschmerzen, die meist als “Spannungskopfschmerzen” wegen der Muskelkontraktion in Stirn und Hals aufgrund von Stress bezeichnet werden, reduziert. Vor kurzem, BOTOX bekam die Genehmigung der amerikanischen Arzneimittelagentur (FDA) für die Behandlung von chronischer Migräne.
Die Behandlung dauert etwa 20 Minuten.

111111111111(1)

BOTOX VOR UND NACH

[lightbox url=”http://www.botoxcosmetic.com/Before_After.aspx” width=”100%” height=”100%” iframe=”true”][image img=”https://www.dermatologist.gr/wp-content/uploads/2012/09/botox4.png”/][/lightbox]
klick für fotos
[bar_info_box_3 buttonurl=”https://www.dermatologist.gr/de/diagnostic-appointment” text=”Für jede dermatologische zustand
Buchen direkte ernennung” buttontext=”Diagnose!” /]
[/tab]
[tab]
[/tab]
[tab]

[faq question=”Wann ist es am besten mit BOTOX zu beginnen? ” dropcap_question=”Q” dropcap_answer=”A”]
Die meisten Menschen halten BOTOX für eine Behandlung, die die Falten deutlich reduziert oder sogar beseitigt. Gleichzeitig ist BOTOX aber eine ausgezeichnete Behandlung für die Prävention, so dass man Falten nicht anzeigt! Während des Alterungsprozesses, die Haut verliert ihre Feuchtigkeit und Elastizität. Dies führt zu permanenten Expressionsfalten, auch wenn die Muskeln, die diese Falten erstellen, nicht kontrahieren. Wenn BOTOX als Vorbeugung, um ein übermäßiges Stirnrunzeln zu verhindern, verwendet wird, dann werden diese Falten nicht gebildet. In den USA wird BOTOX als Vorbeugung der Hautalterung im Alter von fast 30 Jahren
[/faq]

shutterstock_41563432
[faq question=”Wann ist der BOTOX-Effekt zunächst sichtbar? Wie lange dauert der Effekt? ” dropcap_question=”Q” dropcap_answer=”A”]
Die Wirkung der Behandlung mit BOTOX sieht man erst eine Woche später. Der maximale Effekt wird in 14 Tagen erreicht. Die Muskeln, die behandelt werden, beginnen allmählich ihre Bewegungsfähigkeit wiederzufinden, nach einem Zeitabstand von 4 (bei ​​Männern und Frauen mit starken Muskeln des Gesichts) bis 6 Monaten nach der Anwendung. Nach diesem Zeitabstand ist eine Wiederholung der Behandlung zu empfehlen.
[/faq]
[faq question=”Kann BOTOX alle Linien und Falten des Gesichts beseitigen? ” dropcap_question=”Q” dropcap_answer=”A”]
Die sehr tiefen Falten, die seit vielen Jahren entstanden sind, werden deutlich nach der Behandlung verbessert. Aber vielleicht ist es unmöglich, sie vollständig zu entfernen. In diesen Fällen ist eine zusätzliche Behandlung mit Hyaluronsäure nach Behandlung mit BOTOX zu empfehlen. Sicherlich viele Patienten setzen sich nicht das vollständige Verschwinden der Falten zum Ziel, sondern sie wollen die Falten nur mildern (um einen unauffälligen und natürlichen Effekt zu haben). In solchen Fällen sind sie mit der Behandlung nur mit BOTOX schon über Bedarf eingedeckt.
[/faq]
[faq question=”Werden die Falten schlimmer, wenn man sich nicht für eine Wiederholung der Behandlung mit BOTOX entscheidet?” dropcap_question=”Q” dropcap_answer=”A”]
Nein. Die Falten werden allmählich (innerhalb von ca. 6 Monaten) so wie sie vor der Behandlung mit BOTOX aussahen! Allerdings, da wir in den letzten 6 Monaten an einem viel jüngeren Gesicht gewöhnt haben, scheint uns nun unser Gesict schlimmer! Sicherlich, wenn wir die Behandlung nicht wiederholen und die Muskeln des Gesichts, die für die Bildung der Falten verantwortlich sind, weiter aktiv bleiben, dann wird das Gesicht im Laufe der Zeit verschlechtern.
[/faq]
[faq question=”Ist die Behandlung mit BOTOX für beide Männer und Frauen geeignet?” dropcap_question=”Q” dropcap_answer=”A”]
Natürlich. Aber vielleicht dauert der BOTOX-Effekt bei den Männern ein bisschen weniger, weil sie eine stärkere Muskulatur des Gesichts als die Frauen besitzen.
[/faq]
[faq question=”Wie lange dauert die Anwendung von BOTOX? ” dropcap_question=”Q” dropcap_answer=”A”]
Nur 15-20 Minuten!
[/faq]
[faq question=”Ist die Anwendung von BOTOX schmerzhaft?” dropcap_question=”Q” dropcap_answer=”A”]
Nein. In den meisten Fällen fühlen die Patienten die Injektionen mit der feinen Insulinspritze gar nicht.
[/faq]
[faq question=”Ist Lokalanästhesie vor der Anwendung von BOTOX nötig? ” dropcap_question=”Q” dropcap_answer=”A”]
Nein, es ist keine Form von Anästhesie benötigt.
[/faq]
[faq question=”Welche ist die häufigste Nebenwirkung der Behandlung mit BOTOX? ” dropcap_question=”Q” dropcap_answer=”A”]
Die Erstellung von einem Hämatom, vor allem bei Menschen, die diese Prädisposition haben. Um dies zu vermeiden, empfehlen wir, nicht Aspirin oder antiinflammatorische Medikamente oder Vitamin E 48 Stunden vor und 4 Tage nach der Behandlung zu nehmen.
[/faq]
[faq question=”Was ist der Unterschied zwischen der Behandlung mit Hyaluronsäure und der Behandlung mit BOTOX?” dropcap_question=”Q” dropcap_answer=”A”]
Hyaluronsäure “füllt” die tiefen Linien und Falten aus. Die Wirkung der Behandlung ist sofort sichtbar und dauert 9-12 Monate. Die Auffüllung mit Hyaluronsäure ist ein wichtiger Teil der Antiaging-Therapie, in dem sie die Unvollkommenheiten des Gesichts, die von der Laufe der Zeit und von der starken Nutzung der Gesichtsmuskeln erstellt werden, verbessert(besonders bei sehr ausdrucksstarken Menschen, bei Rauchern und bei Menschen mit sehr empfindlicher und feiner Haut).

BOTOX funktioniert mit einem völlig anderen Mechanismus: durch Relaxation der Gesichtsmuskeln,die für die Faltenbildung verantwortlich sind. Die Wirkung der Behandlung ist nach 7-10 Tagen sichtbar und dauert ca. 6 Monate. Neben der direkten Antiaging-Therapie (durch die Beseitigung der Falten), die Behandlung mit BOTOX bietet praktisch auch der Antiaging-Prävention an (wenn man früh -im Alter von 30 Jahren- mit der Behandlung anfängt). Dies liegt daran, dass die Entspannung der betroffenen Muskeln in einem jungen Alter das Gesicht vor der Erscheinung von Falten schützt, bevor sie sich permanent bilden, weil in diesem Alter die Haut noch gute Elastizität hat und die Falten noch nicht fest eingebaut sind! Zum Schluß, die Behandlung mit BOTOX ist für den oberen Teil des Gesichts (Stirn, um die Augen-“Krähenfüße”) am besten geeignet, während Hyaluronsäure Therapie der ersten Wahl für den unteren Teil des Gesichts [Nasolabialfurchen, Falten in den Wangen, periorale Falten, Raucherfalten, Marionette-Linien(Kinn) usw.] ist.
Zuletzt sollen wir betönen, dass eine kombinierte Behandlung mit BOTOX und Hyaluronsäure auf dem gleichen Gesicht zu einem optimalen Ergebnis führen!
[/faq]
[faq question=”Kann man mit BOTOX das übermäßige Schwitzen der Achseln, Händen und Füßen behandeln? ” dropcap_question=”Q” dropcap_answer=”A”]
Ja, BOTOX kann bei diesem wichtigen Problem viel helfen. Das Ergebnis dauert 6 Monate. Natürlich, zuerst muss eine Kontrolle für pathologische Ursachen sekundärer Hyperhidrose, wie Hyperthyreose und Phäochromozytom, durchgeführt werden. In solchen Fällen soll man zuerst die pathologische Ursache und danach Hyperhidrose zu heilen versuchen
[/faq]
[faq question=”Gibt es alternative Behandlungen für jemanden, der nicht mit BOTOX behandelt werden will oder Angst davor hat?” dropcap_question=”Q” dropcap_answer=”A”]
Es ist vor kurzem festgestellt, dass BOTOX chronische Kopfschmerzen (“Spannungskopfschmerzen”) und Migräne beseitigen kann. Die Ursache dieser Kopfschmerzen ist, dass diese Patienten die Muskeln der Stirn und die Muskeln, die für das Stirnrunzeln verantwortlich sind, besonders in Stresssituationen benutzen. BOTOX entspannt diese Muskeln und dadurch verschwindet die Kopfschmerzen.
[/faq]
[faq question=”Hinweise für die Zeit gleich nach der Behandlung mit BOTOX: ” dropcap_question=”Q” dropcap_answer=”A”]
– Die Stellen des Gesichts, in denen BOTOX injiziert wurde, für die nächsten 4 Stunden nicht greifen oder reiben
– Für die nächsten 4 Stunden sich nicht hinlegen oder nach unten beugen
– Körperliche Aktivität und Alkoholkonsum für die nächsten 4 Tage vermeiden
– Wärme für die nächsten 4 Tage vermeiden (Föhn, Sauna, heisses Baden, Fitnessraum)
– Wenn Kopfschmerzen nach der Behandlung auftritt, Paracetamol (Panadol, Depon) und nicht Aspririn bevorzugen
[/faq]

[/tab]
[tab][gravityform id=”4″ name=”Weitere Informationen” title=”false” ajax=”true”][/tab]
[/tabs]