Baby Botox Vs Κρέμα Προσώπου

Baby Botox Vs Κρέμα Προσώπου

Το πιο βασικό προϊόν κάθε γυναικείου νεσεσέρ είναι αναμφίβολα η ενυδατική και η αντιρυτιδική κρέμα. Δουλεύουν όμως πραγματικά όπως διαφημίζονται?

Μετά από κλινικές δοκιμές στα πιο δημοφιλή προϊόντα του είδους, σε λοσιόν και κρέμες που περιέχουν κολλαγόνο, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι όλα προσφέρουν αμελητέα βελτίωση, και μάλιστα ανεξαρτήτως τιμής.

Δεν έχει νόημα να ξοδεύουμε μια περιουσία για αντιρυτιδικές κρέμες, λένε οι επιστήμονες που έλαβαν μέρος σε έρευνα της φιλανθρωπικής οργάνωσης Sense Αbout Science.

Και αυτό διότι τα μόρια του κολλαγόνου είναι τόσο μεγάλα ώστε ελάχιστα διεισδύουν στις εσωτερικές στιβάδες του δέρματος. «Αν και πιστεύεται ότι το 60% μιας τέτοιας κρέμας απορροφάται από το δέρμα, η πραγματικότητα είναι ότι το μεγαλύτερο μέρος παραμένει στην επιδερμίδα » λέει ο Τζόναθαν Χάντγκραφτ, καθηγητής Βιοφυσικής στο Πανεπιστήμιο του Λονδίνου.

Η έρευνα έδειξε ότι έπειτα από 12 εβδομάδες χρήσης οι αντιρυτιδικές κρέμες που εξετάστηκαν εξομάλυναν κάπως τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες, αλλά ακόμη και τα πιο αποτελεσματικά προϊόντα δεν κατάφεραν να μειώσουν το βάθος των ρυτίδων κατά περισσότερο από 10%, μια βελτίωση πρακτικά αόρατη στο μάτι.

«Οι δοκιμές αποκάλυψαν ότι, κατά μέσο όρο, τα προϊόντα αυτά βελτίωσαν ελάχιστα την εμφάνιση του δέρματος και δεν υπήρχε συσχέτιση ανάμεσα στην τιμή και στην αποτελεσματικότητα » δήλωσε εκπρόσωπος της οργάνωσης.

Η Sense Αbout Science ανέθεσε σε ένα εξειδικευμένο ευρωπαϊκό εργαστήριο να εξετάσει κρέμες κόστους από 20 έως 350 ευρώ οι οποίες σημειώνουν υψηλές πωλήσεις.

Κάθε κρέμα δοκιμάστηκε σε γυναίκες ηλικίας από 30 έως 70 ετών, οι οποίες στο μισό πρόσωπο χρησιμοποίησαν την κρέμα με το κολλαγόνο και στο άλλο μισό μια απλή υδατική κρέμα. Οι μεταβολές στο βάθος των ρυτίδων και στην τραχύτητα της επιδερμίδας εξετάστηκαν με μια οπτική συσκευή.

Η βελτίωση δεν ήταν ίδια σε όλες τις γυναίκες, σε κάθε περίπτωση όμως ήταν σχετικά περιορισμένη.

 

Ποιος είναι όμως ο μηχανισμός που, μπορεί να σταματήσει την Διαδικασία του γήρατος?

Η απάντηση είναι το Baby Botox

Το Baby Botox αποτελεί «εφεύρεση»  των δερματολόγων για τους ηθοποιούς  του Hollywood και  αμέσως έγινε διάσημο στην Αγγλία και υπόλοιπη  Ευρώπη.

Δημιουργήθηκε για όποιον  ήθελε να μειώσει τις ρυτίδες και να μην τους επιτρέψει να βαθύνουν, αλλά να μην έχει παγωμένη έκφραση και να διατηρείται η εκφραστικότητα στο πρόσωπο.

 

Πως γίνεται το baby botox?

Στο micro Botox όπως αλλιώς λέγεται, χρησιμοποιούμε πολύ μικρότερες δόσεις του φαρμάκου, ακριβώς στις ίδιες θέσεις όπως και με το κανονικό full face Botox.

Baby Botox

Το αποτέλεσμα είναι να σβήνουν οι λεπτές ρυτίδες, ενώ  οι μεγαλύτερες και βαθύτερες ρυτίδες να μειώνονται και γλυκαίνουν και το πρόσωπο αποχτά μια φρέσκια και ξεκούραστη όψη.

 

Τα Θετικά του baby botox

Με το baby botox δεν παγώνει το πρόσωπο και διατηρεί μια τελείως φυσική εκφραστικότητα και το αποτέλεσμα είναι πολύ φυσικό σε βαθμό που να μην μπορεί να καταλάβει κανείς ότι έγινε η εφαρμογή  botox! Το γεγονός αυτό είναι πολύ σημαντικό για πολλούς ανθρώπους (πχ όσους  ασχολούνται με θέατρο, τηλεοραση κτλ).

Η κίνηση των μυών της έκφρασης δηλαδή συνεχίζεται αλλά με μικρότερη ένταση οπότε  και οι ρυτίδες εμφανίζονται λιγότερο έντονες επιτυγχάνοντας ένα πολύ «φυσικό» αισθητικό αποτέλεσμα, καθώς το πρόσωπο δείχνει να είναι φρέσκο και «ξεκούραστο».

Επίσης σε νεαρά άτομα που έχουν πρόβλημα ρυτίδων μόνο σε μια περιοχή του προσώπου πχ στο μεσόφρυο λόγω έντονης συνοφρύωσης κάνουμε την εφαρμογή μόνο σε αυτήν την περιοχή χρησιμοποιώντας πολύ λίγες μονάδες του φαρμάκου. Έτσι λύνουμε αυτό το πρόβλημα πριν το αφήσουμε να δημιουργήσει έντονες βαθιές ρυτίδες στο μεσόφρυο. Οι ηλικίες που απευθύνονται σε εμάς για να επιλύσουν αυτό το τοπικό πρόβλημα συνοφρύωσης είναι πολύ νεαρές ,κάτω των 30 ετών. Στα άτομα αυτά μπορούμε να κάνουμε και προληπτική εφαρμογή λίγων μονάδων του φαρμάκου στο μέτωπο ώστε να μην αφήσουμε τους μετωπιαίους μυς να δημιουργούν τις οριζόντιες ρυτίδες «άρνησης» και με αυτόν τον τρόπο προλαβαίνουμε και προλαμβάνουμε την εμφάνιση των ρυτίδων!

Επίσης συνιστούμε το baby botox σε ανθρώπους που δεν έχουν προηγούμενη εμπειρία από εφαρμογή botox (first timers) και έχουν διάφορες φοβίες και ερωτηματικά για την θεραπεία προκειμένου να εξοικειωθούν ευκολότερα με την θεραπεία. Στη συνέχεια μπορεί να θέλουν να δοκιμάσουν και μια πλήρη full face εφαρμογή.

Baby botox – κόστος

Κάθε θεραπεία baby botox είναι εξατομικευμένη, καθώς κάθε πρόσωπο έχει διαφορετικές ανάγκες. Η τιμή του baby botox είναι πολύ μικρότερη από μια καλή κρέμα προσώπου και τα αποτελέσματα της διαρκούν σε υπερπολλαπλάσιο βαθμό.

Δείτε όλες τις πληροφορίες για το Baby Botox ΕΔΩ