Φωτοθεραπεία & Φωτοδυναμική Θεραπεία

Φωτοθεραπεία & Φωτοδυναμική Θεραπεία

Η φωτοθεραπεια είναι μια μη επεμβατική, ανώδυνη θεραπεία που βασίζεται στην ενεργεια συγκεκριμένου μήκους κυματος του φωτός. Αναλογα με το μήκος κύματος προκύπτει και το χρώμα της φωτεινής ενέργειας που μπορεί να είναι μπλέ στην θεραπεία της ακμής , κόκκινο στην θεραπεία αντιγηρανσης και αναζωογόνησης του δέρματος και κίτρινο σε θεραπείες ανακούφισης μυικών και αρθρικών πόνων.

Αν πριν την θεραπεία με φως προηγηθεί η επάλειψη με ειδικό θεραπευτικό gel 5-ALA τοτε η θεραπεία είναι πολύ πιο ενισχυμενη και λέγεται φωτοδυναμική θεραπεία (Photodynamic Treatment – PDT)

H ΦΩΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ και ΦΩΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ με την συσκευή ιατρικου LED  Healite II είναι ιδανικές για άτομα οποιασδήποτε ηλικιακής ομάδας, είτε για δερματικές παθήσεις όπως ακμή, ακτινικές υπερκερατώσεις είτε για εφαρμογές αισθητικής ιατρικής και αντιγήρανσης.

Χωρίς βελόνες, χωρίς πόνο, χωρίς τραυματισμό του δέρματος , χωρίς θερμική βλάβη μόνο με την δύναμη του φωτός. Χωρίς ανεπιθύμητες ενέργειες, απόλυτα ασφαλής θεραπεία. Θεραπεία κατάλληλη για κάθε ηλικία και για κάθε τύπο δερματος. Χωρίς περιορισμούς γίνεται ακόμα και καλοκαιρινούς μήνες με ηλιοφάνεια.

Το Healite II είναι η ιδανική θεραπεία για τους ασθενείς μας που θέλουν να ζήσουν μια premium θεραπεία περιποίησης δέρματος.