Baby Botox Vs Face Cream

Το πιο βασικό προϊόν κάθε γυναικείου νεσεσέρ είναι αναμφίβολα η ενυδατική και η αντιρυτιδική κρέμα. Δουλεύουν όμως πραγματικά όπως διαφημίζονται?

Μετά από κλινικές δοκιμές στα πιο δημοφιλή προϊόντα του είδους, σε λοσιόν και κρέμες που περιέχουν κολλαγόνο, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι όλα προσφέρουν αμελητέα βελτίωση, και μάλιστα ανεξαρτήτως τιμής.

Δεν έχει νόημα να ξοδεύουμε μια περιουσία για αντιρυτιδικές κρέμες, λένε οι επιστήμονες που έλαβαν μέρος σε έρευνα της φιλανθρωπικής οργάνωσης Sense Αbout Science.

Και αυτό διότι τα μόρια του κολλαγόνου είναι τόσο μεγάλα ώστε ελάχιστα διεισδύουν στις εσωτερικές στιβάδες του δέρματος. «Αν και πιστεύεται ότι το 60% μιας τέτοιας κρέμας απορροφάται από το δέρμα, η πραγματικότητα είναι ότι το μεγαλύτερο μέρος παραμένει στην επιδερμίδα » λέει ο Τζόναθαν Χάντγκραφτ, καθηγητής Βιοφυσικής στο Πανεπιστήμιο του Λονδίνου.

Η έρευνα έδειξε ότι έπειτα από 12 εβδομάδες χρήσης οι αντιρυτιδικές κρέμες που εξετάστηκαν εξομάλυναν κάπως τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες, αλλά ακόμη και τα πιο αποτελεσματικά προϊόντα δεν κατάφεραν να μειώσουν το βάθος των ρυτίδων κατά περισσότερο από 10%, μια βελτίωση πρακτικά αόρατη στο μάτι.

«Οι δοκιμές αποκάλυψαν ότι, κατά μέσο όρο, τα προϊόντα αυτά βελτίωσαν ελάχιστα την εμφάνιση του δέρματος και δεν υπήρχε συσχέτιση ανάμεσα στην τιμή και στην αποτελεσματικότητα » δήλωσε εκπρόσωπος της οργάνωσης.

Η Sense Αbout Science ανέθεσε σε ένα εξειδικευμένο ευρωπαϊκό εργαστήριο να εξετάσει κρέμες κόστους από 20 έως 350 ευρώ οι οποίες σημειώνουν υψηλές πωλήσεις.

Κάθε κρέμα δοκιμάστηκε σε γυναίκες ηλικίας από 30 έως 70 ετών, οι οποίες στο μισό πρόσωπο χρησιμοποίησαν την κρέμα με το κολλαγόνο και στο άλλο μισό μια απλή υδατική κρέμα. Οι μεταβολές στο βάθος των ρυτίδων και στην τραχύτητα της επιδερμίδας εξετάστηκαν με μια οπτική συσκευή.

Η βελτίωση δεν ήταν ίδια σε όλες τις γυναίκες, σε κάθε περίπτωση όμως ήταν σχετικά περιορισμένη.

 

Ποιος είναι όμως ο μηχανισμός που, μπορεί να σταματήσει την Διαδικασία του γήρατος?

Η απάντηση είναι το Baby Botox

Το Baby Botox αποτελεί «εφεύρεση»  των δερματολόγων για τους ηθοποιούς  του Hollywood και  αμέσως έγινε διάσημο στην Αγγλία και υπόλοιπη  Ευρώπη.

Δημιουργήθηκε για όποιον  ήθελε να μειώσει τις ρυτίδες και να μην τους επιτρέψει να βαθύνουν, αλλά να μην έχει παγωμένη έκφραση και να διατηρείται η εκφραστικότητα στο πρόσωπο.

 

Πως γίνεται το baby botox?

In micro Botox as it is called, we use a lot smaller doses of the drug, in exactly the same places as with regular full face Botox.

Baby Botox

The result is that fine wrinkles disappear, while larger and deeper wrinkles are reduced and softened, and the face acquires a fresh and rested appearance.

 

Τα Θετικά του baby botox

Με το baby botox δεν παγώνει το πρόσωπο και διατηρεί μια τελείως φυσική εκφραστικότητα και το αποτέλεσμα είναι πολύ φυσικό σε βαθμό που να μην μπορεί να καταλάβει κανείς ότι έγινε η εφαρμογή  botox! Το γεγονός αυτό είναι πολύ σημαντικό για πολλούς ανθρώπους (πχ όσους  ασχολούνται με θέατρο, τηλεοραση κτλ).

In other words, the movement of the muscles of expression continues but with less intensity, so the wrinkles appear less intense, achieving a very "natural" aesthetic result, as the face appears to be fresh and "rested".

Επίσης σε νεαρά άτομα που έχουν πρόβλημα ρυτίδων μόνο σε μια περιοχή του προσώπου πχ στο μεσόφρυο λόγω έντονης συνοφρύωσης κάνουμε την εφαρμογή μόνο σε αυτήν την περιοχή χρησιμοποιώντας πολύ λίγες μονάδες του φαρμάκου. Έτσι λύνουμε αυτό το πρόβλημα πριν το αφήσουμε να δημιουργήσει έντονες βαθιές ρυτίδες στο μεσόφρυο. Οι ηλικίες που απευθύνονται σε εμάς για να επιλύσουν αυτό το τοπικό πρόβλημα συνοφρύωσης είναι πολύ νεαρές ,κάτω των 30 ετών. Στα άτομα αυτά μπορούμε να κάνουμε και προληπτική εφαρμογή λίγων μονάδων του φαρμάκου στο μέτωπο ώστε να μην αφήσουμε τους μετωπιαίους μυς να δημιουργούν τις οριζόντιες ρυτίδες «άρνησης» και με αυτόν τον τρόπο προλαβαίνουμε και προλαμβάνουμε την εμφάνιση των ρυτίδων!

We also recommend baby botox to people who have no previous experience with botox application (first timers) and have various phobias and questions about the treatment in order to familiarize themselves with the treatment more easily. Then they might want to try a full face application as well.

Baby botox – κόστος

Each baby botox treatment is personalized as each person has different needs. The price of baby botox is much less than a good face cream and its results last many times longer.

Δείτε όλες τις πληροφορίες για το Baby Botox ΕΔΩ