ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

dermatologist.gr

Θεραπείες προσώπου

Μόνιμες και απόλυτα ασφαλείς λύσεις με εντυπωσιακά αποτελέσματα.
Θεραπείες για κυτταρίτιδα, ραγάδες, σύσφιξη & τοπικό πάχος.

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΓΙΑ ΛΑΙΜΟ

Οι αυξητικοί παράγοντες αυτοί εισάγονται στο δέρμα μας ενεσιμα μέσω των οδηγών των νηματων που σχηματίζουν το πλεγμα υποστήριξης.

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΟΥΛΩΝ ΑΚΜΗΣ

Η πολύ βαριά μορφή της ακμής χαρακτηρίζεται από κύστεις οι οποίες φλεγμαίνουν οι οποίες βρίσκονται βαθύτερα στο δέρμα.

ΑΥΤΟΛΟΓΗ ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Λέγοντας αυτόλογο εννοούμε υλικό από τον ίδιο τον οργανισμό. Στην πράξη, με μία απλή αιμοληψία, παίρνουμε μία μικρή ποσότητα αίματος.

LIFTING ΜΕ ΝΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Αποτελεί μια καινοτόμο και ασφαλή μέθοδο για τη καταπολέμηση της χαλάρωσης και για ανόρθωση περιοχών του σώματος, χωρίς χειρουργική επέμβαση.

ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Η μεσοθεραπεία γίνεται με την έγχυση του υαλουρονικού οξέος ακριβώς κάτω από την επιφάνεια της επιδερμίδας.

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΠΗΛΙΝΓΚ - PEELING

Τα πήλιγκ θα βελτιώσουν κοσμετολογικά/αισθητικά το δέρμα το οποίο θα το νοιώθουμε και πιο λαμπερό, απαλό, φρέσκο και υγιές.

ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ

Το υαλουρονικό, εχει την ιδιότητα να δεσμεύει μόρια νερού με αποτέλεσμα να ενυδατώνει και να προσφέρει όγκο στο δέρμα.

ΗΜΙΜΟΝΙΜΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΧΕΙΛΙΩΝ

Το ημιμόνιμο μακιγιάζ χειλιών,όπως ονομάζεται αλλιώς το tattou χειλιών, δεν αποτελεί ακόμα μια μόδα,όπως θέλουν πολλοί να πιστεύουν.

ENEΣΙΜΟ LIFTING

Το υαλουρονικό οξύ χρησιμοποιείται για τις βαθιές ρυτίδες στο κάτω μισό του προσώπου καθώς και για την αύξηση του όγκου των χειλιών.

FRACIONAL RF ΚΑΙ MICRONEEDLING

Πρόκειται για συσκευή που λειτουργεί με ραδιοσυχνότητες οι οποίες παράγουν ενέργεια η οποία προκαλεί έναν ελάχιστο και ελεγχόμενο τραυματισμό.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ποιες βλάβες πρέπει να απομακρύνουμε, γιατί δεν πρέπει να πατούμε βαθιές κυστικές βλάβες στο δέρμα.

ΣΥΝΔΥΑΣΤΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ COMBO MESOTHERAPY & MESOBOTOX

Το MESOBOTOX είναι ο συνδυασμός της Βοτουλινικής Τοξίνης Τύπου Α μαζί με μεσοθεραπευτικό υαλουρονικό (μη διασταυρωμένο, χαμηλού μοριακού βάρους)

MESOBOTOX

Το MESOBOTOX είναι ο συνδυασμός της Βοτουλινικής Τοξίνης Τύπου Α μαζί μαζί με ετερόλογο εμπλουτισμένο μεσοθεραπευτικό υαλουρονικό.

ΜΕSOPRP

To PRP είναι θεραπεία που βασίζεται σε δικούς μας αυξητικούς παράγοντες που προέρχονται από το αίμα μας και συγκεκριμένα από τα αιμοπέταλια.