ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΓΙΑ ΛΑΙΜΟ

[vc_row][vc_column width=”1/4″ css=”.vc_custom_1524147991986{padding-top: 200px !important;}”][vc_column_text][mega_main_menu location=”mega_main_sidebar_menu”][/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”3/4″][et_parent tab_style=”linebox” tab_animation=”bounceInUp” color_tab_txt=”#064d70″ color_act_txt=”#dd3333″ color_act_bg=”#e0e0e0″ color_content_bg=”#ffffff”][et_single icon=”no-icon” tab_title=”

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΓΙΑ ΛΑΙΜΟ

” tab_id=”1524147844095-7″][vc_single_image image=”6224″ img_size=”700×400″ alignment=”center”][vc_column_text]ΑΥΤΟΛΟΓΗ ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ (PRP) σε συνδυασμό με PDO ΝΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΠΛΕΓΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ στην περιοχή του λαιμου: Το PRP είναι θεραπεία που βασίζεται στους αυξητικούς παράγοντες οι οποίοι περιέχονται στα αιμοπεταλια στο αίμα μας. Οι αυξητικοί παράγοντες αυτοί εισάγονται στο δέρμα μας ενεσιμα τόσο με ειδικό πιστόλι μεσοθεραπείας (mesogun) όσο και μέσω των οδηγών των νηματων που σχηματίζουν το πλεγμα υποστήριξης. Με την μεθοδο αυτή εισάγαγουμε τους αυξητικούς παράγοντες ακριβώς στο σημείο που τοποθετήσαμε τα νήματα και με τον τρόπο αυτό ενισχύουμε την δράση των νημάτων. Το αποτέλεσμα είναι η ενισχυση της παραγωγής κολλαγόνου από τους ινοβλάστες του δέρματος με επακόλουθη βελτίωση της ποιότητας και υφής του δέρματος καθώς και σύσφιξη. Συνηθως απαιτούνται 3 συνεδρίες που γίνονται σε διάστημα 6 μηνών. Κόστος ανα συνεδρία 140-180 ευρω αναλόγως του αριθμού των νηματων   ΕΤΕΡΟΛΟΓΗ ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΣΥΣΦΙΞΗ , ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ ΚΑΙ ΛΑΜΨΗ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ του λαιμού: Εισαγάγουμε ενεσιμα με ειδικό πιστόλι μεσοθεραπείας (mesogun) το μεσοθεραπευτικό κοκτέηλ. Αυτό περιέχει υαλουρονικό μικρού μοριακού βάρους , πεπτίδια αμινοξέα και και βιταμίνες. Το υαλουρονικό ενυδατώνει βαθιά το δέρμα γιατί είναι προσροφητικό μόριο που απορροφά νερό. Με τον τρόπο αυτό βελτιωνεται η υφή ,η ελαστικότητα και η σπαργή του δέρματος. Οι βιταμίνες, τα πεπτίδια και τα αμινοξεά θρέφουν το δέρμα και του χαρίζουν λάμψη. Συνηθως απαιτούνται 3 συνεδρίες που γίνονται σε διάστημα 3 μηνών. Κόστος ανα συνεδρία 50 ευρω   ΕΝΕΣΙΜΗ ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΛΙΠΟΔΙΑΛΥΣΗΣ ΓΙΑ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΠΛΟΣΑΓΩΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ Κάνουμε βαθιά μεσοθεραπεία λιποδιάλυσης με το ισχυρό λιποδιαλυτικό deoxycolate. Διορθώνουμε την εναπόθεση λιπους στο διπλοσάγωνο καθώς και την εναπόθεση λίπους που αλλοιώνει το περίγραμμα του προσώπου. Συνήθως απαιτούνται 3 συνεδρίες που γίνονται ανά 6 εβδομάδες. Κόστος ανά συνεδρία 80ευρω   ΑΥΤΟΛΟΓΗ ΚΡΕΜΑ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗΣ (PRP) Περιέχει αυξητικούς παράγοντες από τα αιμοπετάλια μας (PRP). Εκτός από την ενυδατική και συσφικτική δράση της συνεχίζει την ευεργετική δράση της αυτόλογης μεσοθεραπείας στο σπίτι. Κόστος 60 ευρω [/vc_column_text][/et_single][et_single icon=”no-icon” tab_title=”

Ραντεβού

” tab_id=”1524147845221-7″][gravityform id=”3″ title=”false” description=”false” ajax=”false” name=”Ραντεβού για διάγνωση”][/et_single][/et_parent][/vc_column][/vc_row]

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΓΙΑ ΛΑΙΜΟ

ΑΥΤΟΛΟΓΗ ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ (PRP) σε συνδυασμό με PDO ΝΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΠΛΕΓΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ στην περιοχή του λαιμου: Το PRP είναι θεραπεία που βασίζεται στους αυξητικούς παράγοντες οι οποίοι περιέχονται στα αιμοπεταλια στο αίμα μας. Οι αυξητικοί παράγοντες αυτοί εισάγονται στο δέρμα μας ενεσιμα τόσο με ειδικό πιστόλι μεσοθεραπείας (mesogun) όσο και μέσω των οδηγών των νηματων που σχηματίζουν το πλεγμα υποστήριξης. 

Play Video

About healthy diet

Με την μεθοδο αυτή εισάγαγουμε τους αυξητικούς παράγοντες ακριβώς στο σημείο που τοποθετήσαμε τα νήματα και με τον τρόπο αυτό ενισχύουμε την δράση των νημάτων. 

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΓΙΑ ΛΑΙΜΟ
ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΓΙΑ ΛΑΙΜΟ

Promotion

Register for the program now, and get discounts of up to 20%!

About healthy diet

Sollicitudin augue pretium eros a duis etiam congue vehicula aliquam. Gravida dapibus sem purus metus pretium donec erat cursus maecenas. Class ut scelerisque dolor morbi blandit magnis feugiat aptent suscipit tincidunt. Nullam sapien sagittis hac rhoncus montes finibus vel eleifend.

Ad enim velit lorem egestas adipiscing tristique curae malesuada quisque. Habitasse risus himenaeos ultrices euismod leo morbi. Tempor rhoncus conubia neque morbi platea aenean fusce nostra erat cras. Sapien faucibus euismod fusce cubilia taciti. Egestas inceptos dapibus letius pede fames. Nullam dictumst id fusce vulputate interdum lacus velit.

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΓΙΑ ΛΑΙΜΟ

Νέα & άρθρα

Recipes

Healthy diet meals

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit telus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Primis condimentum habitasse semper finibus gravida volutpat nostra lacus ligula. Tortor lorem hendrerit vehicula consectetur pellentesque nulla accumsan egestas lacus neque tincidunt. Pellentesque luctus odio metus vivamus phasellus sed finibus. Aenean eros cubilia elit ipsum sapien per urna a diam. Placerat magna cras mi parturient torquent at praesent porta volutpat congue quis.