• Τηλέφωνο: +30 2310 222 432
  • Διεύθυνση : Τσιμισκή 99, Θεσσαλονίκη / 4ος Όροφος
  • Δευτ-Παρ: 11:00ΠΜ - 21:30ΜΜ

Οι fractional ραδιοσυχνότητες (Fractional RF) , πρόκειται για συσκευή που λειτουργεί με ραδιοσυχνότητες οι οποίες διεισδύουν στο δέρμα (με βάθος που ρυθμίζεται από 0,5-2,0mm) και παράγουν ενέργεια (θερμική διέγερση) η οποία προκαλεί έναν ελάχιστο και ελεγχόμενο τραυματισμό. O μικροτραυματισμός αυτός διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης στο δέρμα. Επίσης όταν χρησιμοποιούμε την fractional RF σε συνδυαστικό πρωτόκολλο με αυτόλογη μεσοθεραπεία (PRP) ή πήλιγκ, διευκολύνει την είσοδο του PRP ή του peeling σε βαθύτερες στιβάδες του δέρματος. Είναι fractional τεχνολογία ηπιότερη του laser CO2 με πολύ μικρότερο χρόνο αποθεραπείας. Την επομένη ημέρα επιστρέφουμε στις δραστηριότητες μας με ελάχιστη ή και καθόλου κάλυψη.

Το Micro-Needling δηλαδή οι μικρονυγμοί του δέρματος είναι η ηπιότερη fractional τεχνική μας. Η διαδικασία γίνεται με ειδική συσκευή σε μορφή ηλεκτροκίνητου pen (όπως το «dermapen”) ή με χειροκίνητη συσκευή roller (όπως το «dermaroller”). Με την συγκεκριμένη τεχνική προκαλείται ελάχιστος τραυματισμός στο δέρμα με τους μικρονυγμούς (το βάθος που θα γίνει η εφαρμογή ρυθμίζεται από 0,25mm-0,5mm-1-2mm αναλόγως αν θέλω να επιτύχω μια επιφανειακή μόνο ανανέωση του δέρματος ή αν θέλω να επιλύσω και ένα βαθύτερο πρόβλημα όπως οι δυσχρωμίες-μέλασμα -λεκέδες ή οι ουλές ακμής). O μικροτραυματισμός αυτός διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης στο δέρμα. Επίσης όταν χρησιμοποιούμε το microneedling σε συνδυαστικό πρωτόκολλο με αυτόλογη μεσοθεραπεία (PRP) ή πήλιγκ, διευκολύνει την είσοδο του PRP ή του peeling σε βαθύτερες στιβάδες του δέρματος. Μετά την εφαρμογή υπάρχει ένα μικρό και παροδικό ερύθημα  (κοκκινίλα) και η επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες είναι άμεση χωρίς να απαιτείται χρόνος αποθεραπείας.

Θεραπείες

Δρ. Κων/νος Καλοκασίδης

Επικοινωνήστε μαζί μας για κάθε σας απορία. Ο ιατρός Δρ. Καλοκασίδης, είναι πάντα δίπλα σας, για να σας ενημερώνει και προτείνει την καλύτερη για εσάς θεραπεία.

Φόρμα επικοινωνίας

Πρόσφατα άρθρα