Θεραπεια Αγγειακών βλαβών

[vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_column_text][mega_main_menu location=”mega_main_sidebar_menu”][/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”2/3″][et_parent tab_style=”linebox” tab_animation=”bounceInUp” color_tab_txt=”#064d70″ color_act_txt=”#dd3333″ color_act_bg=”#e0e0e0″ color_content_bg=”#ffffff”][et_single icon=”no-icon” tab_title=”

Θεραπεία

“]Τι είναι οι ευρυαγγείες; Οι ευρυαγγείες του δέρματος είναι διεσταλμένα τριχοειδή  αγγεία, τα οποία όταν εντοπίζονται σε εκτεθειμένα σημεία του δέρματος  όπως π.χ. πρόσωπο, πόδια, δημιουργούν ένα αντιαισθητικό αποτέλεσμα. %ce%b5%cf%85%cf%81%cf%85%ce%b1%ce%b3%ce%b3%ce%b5%ce%af%ce%b5%cf%82%ce%b5%cf%85%cf%81%cf%85%ce%b1%ce%b3%ce%b3%ce%b5%ce%af%ce%b5%cf%82-1
Πού οφείλονται οι ευρυαγγείες;
Η εμφάνισή τους μπορεί να οφείλεται σε κληρονομικούς  παράγοντες, σε ορμονική προδιάθεση, σε παθήσεις των τοιχωμάτων των  αγγείων, στην ηλιακή ακτινοβολία, σε τραυματισμούς, σε αυξημένη φλεβική  πίεση της περιοχής ή/και στην παρατεταμένη ορθοστασία. Συχνότερα εμφανίζονται στο πρόσωπο  και τους μηρούς των γυναικών κυρίως σε περιόδους ορμονικών διαταραχών  όπως κατά την εφηβεία, ή την εγκυμοσύνη ή την κλιμακτήριο. Επιπλέον,  μπορούν να εμφανιστούν στον τράχηλο, στο στέρνο, στις κνήμες, στους  αστραγάλους αλλά και σε οποιοδήποτε άλλο μέρος του σώματος. Οι ευρυαγγείες έχουν διάμετρο από 0,1 mm μέχρι και 1 mm  και έχουν ερυθρό (κόκκινο)  ή κυανό (μπλε) χρώμα. Από ευρυαγγείες  φαίνεται ότι πάσχουν περισσότεροι από 4 στους 10 ενήλικες.
Πώς αφαιρεί το laser τις ευρυαγγείες;
Το laser εκπέμπει ένα ισχυρό παλμό φωτός, διάρκειας λίγων  χιλιοστών του δευτερολέπτου το οποίο διεισδύει κάτω από την επιδερμίδα  και απορροφάται από την αιμοσφαιρίνη του αίματος των αγγείων που έχουμε  επιλέξει για θεραπεία. Με την εφαρμογή της θεραπείας, η θερμοκρασία του αγγείου  ανεβαίνει, παύει η κυκλοφορία του αίματος ενδαγγειακά και ακολούθως το  αγγείο καταστρέφεται και απορροφάται σταδιακά από τον οργανισμό. Για κάθε ευρυαγγεία απαιτείται διαφορετικές παράμετροι  στη συσκευή laser ανάλογα με το βάθος, το χρώμα και το μέγεθος της  αγγειακής βλάβης.
Πόσο διαρκεί η θεραπεία;
Η διάρκεια της κάθε συνεδρίας κυμαίνεται από 20 λεπτά έως  και 1 ώρα ανάλογα με την επιφάνεια της περιοχής που θεραπεύεται και την  έκταση του προβλήματος.
Πού γίνεται η θεραπεία;
Η θεραπεία γίνεται στο ιατρείο και ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει κανονικά στις δραστηριότητές του μετά τη θεραπεία.
Ποια είναι τα αποτελέσματα και τι πρέπει να προσέχω μετά την εφαρμογή του laser;
Τα αποτελέσματα είναι μόνιμα και τα αγγεία που  θεραπεύθηκαν δεν επανεμφανίζονται ποτέ. Είναι δυνατόν όμως να  εμφανιστούν νέες βλάβες σε άλλα σημεία του δέρματος. Σε ότι αφορά την θεραπεία των ευρυαγγειών των κάτω άκρων  με laser θα πρέπει να αποφεύγεται η ορθοστασία για 2-3 ημέρες μετά  συνεδρία, η έντονη γυμναστική και τα ζεστά μπάνια. Το περπάτημα  βελτιώνει τη κυκλοφορία του αίματος.
ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΓΓΕΙΑΚΩΝ ΒΛΑΒΩΝ ΜΕ LASER: Κερασόχροα Αιμαγγειώματα Αεαχνοειδή αιμαγγειώματα Ευρυαγγείες ◦Κάτω άκρα ◦Πρόσωπο Ροδόχρους Ακμή-Ευρυαγγείες Αιμαγγειώματα PWS «Το laser ND Yag είναι ένα αγγειακό laser που απευθύνεται αποκλειστικά στην αντιμετώπιση αγγειακών βλαβών. Έτσι μπορούμε να εξαφανίσουμε βλάβες όπως οι ευρυαγγείες – τα λεπτά αγγειάκια που βρίσκονται στο πρόσωπο και στη μύτη –  κερασόχρωα αιμαγγειώματα –  στρόγγυλα κόκκινα σαν ελιές οι οποίες βρίσκονται στο πρόσωπο ή στο σώμα – και κυρίως εκεί που προσφέρει πάρα πολύ καλό αποτέλεσμα είναι στα αγγεία τα οποία βρίσκονται στα πόδια. Η λειτουργία του laser είναι ότι απορροφάται από το ενδοθήλιο, το εσωτερικό  τοίχωμα του αγγείου και αναγκάζει τα τοιχώματα του αγγείου να κολλήσουν, να συμπέσουν οπότε και οπτικά το αγγείο εξαφανίζεται. Γιατί ένα αγγείο το οποίο είναι εμφανές είναι γιατί έχει αγγειοδιαστολή, έχουν ξεχειλώσει τα τοιχώματα του αγγείου και πλέον περνά πιο πολύ αίμα από μέσα του και για αυτό γίνεται εμφανές. Η θεραπεία μπορεί να αφήσει πολύ μικρά «κακαδάκια» πάνω στο δέρμα που απαιτούν κάποιο χρόνο ανάπλασης και είναι μια θεραπεία που θα προτιμούσαμε να κάνουμε τους χειμερινούς μήνες για να μην έχουμε έκθεση στον ήλιο για να έχουμε τη καλύτερη δυνατή ανάπλαση από το δέρμα. Είναι μια θεραπεία εύκολη, σχετικά ανώδυνη, πολύ αποτελεσματική και ακόμα και στις δύσκολες περιπτώσεις, μια – το πολύ δυο συνεδρίες αρκούν για να εξαλείψουμε το πρόβλημα.»[/et_single][et_single icon=”no-icon” tab_title=”

Video

“] Edit this text with your custom content. [/et_single][et_single icon=”no-icon” tab_title=”

Ραντεβού

“][gravityform id=”3″ name=”Ραντεβού για διάγνωση” title=”false” ajax=”false”][/et_single][/et_parent][/vc_column][/vc_row]

Θεραπεια Αγγειακών βλαβών

Τι είναι οι ευρυαγγείες;

Οι ευρυαγγείες του δέρματος είναι διεσταλμένα τριχοειδή  αγγεία, τα οποία όταν εντοπίζονται σε εκτεθειμένα σημεία του δέρματος  όπως π.χ. πρόσωπο, πόδια, δημιουργούν ένα αντιαισθητικό αποτέλεσμα.

 

Play Video

Πού οφείλονται οι ευρυαγγείες;

Η εμφάνισή τους μπορεί να οφείλεται σε κληρονομικούς  παράγοντες, σε ορμονική προδιάθεση, σε παθήσεις των τοιχωμάτων των  αγγείων, στην ηλιακή ακτινοβολία, σε τραυματισμούς, σε αυξημένη φλεβική  πίεση της περιοχής ή/και στην παρατεταμένη ορθοστασία.

Συχνότερα εμφανίζονται στο πρόσωπο  και τους μηρούς των γυναικών κυρίως σε περιόδους ορμονικών διαταραχών  όπως κατά την εφηβεία, ή την εγκυμοσύνη ή την κλιμακτήριο. Επιπλέον,  μπορούν να εμφανιστούν στον τράχηλο, στο στέρνο, στις κνήμες, στους  αστραγάλους αλλά και σε οποιοδήποτε άλλο μέρος του σώματος.

Οι ευρυαγγείες έχουν διάμετρο από 0,1 mm μέχρι και 1 mm  και έχουν ερυθρό (κόκκινο)  ή κυανό (μπλε) χρώμα. Από ευρυαγγείες  φαίνεται ότι πάσχουν περισσότεροι από 4 στους 10 ενήλικες.

Θεραπεια Αγγειακών βλαβών

Promotion

Register for the program now, and get discounts of up to 20%!

Πώς αφαιρεί το laser τις ευρυαγγείες;

Το laser εκπέμπει ένα ισχυρό παλμό φωτός, διάρκειας λίγων  χιλιοστών του δευτερολέπτου το οποίο διεισδύει κάτω από την επιδερμίδα  και απορροφάται από την αιμοσφαιρίνη του αίματος των αγγείων που έχουμε  επιλέξει για θεραπεία.

Με την εφαρμογή της θεραπείας, η θερμοκρασία του αγγείου  ανεβαίνει, παύει η κυκλοφορία του αίματος ενδαγγειακά και ακολούθως το  αγγείο καταστρέφεται και απορροφάται σταδιακά από τον οργανισμό.

Για κάθε ευρυαγγεία απαιτείται διαφορετικές παράμετροι  στη συσκευή laser ανάλογα με το βάθος, το χρώμα και το μέγεθος της  αγγειακής βλάβης.

 

Τα αποτελέσματα είναι μόνιμα και τα αγγεία που  θεραπεύθηκαν δεν επανεμφανίζονται ποτέ. Είναι δυνατόν όμως να  εμφανιστούν νέες βλάβες σε άλλα σημεία του δέρματος.

Σε ότι αφορά την θεραπεία των ευρυαγγειών των κάτω άκρων  με laser θα πρέπει να αποφεύγεται η ορθοστασία για 2-3 ημέρες μετά  συνεδρία, η έντονη γυμναστική και τα ζεστά μπάνια. Το περπάτημα  βελτιώνει τη κυκλοφορία του αίματος.

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΓΓΕΙΑΚΩΝ ΒΛΑΒΩΝ ΜΕ LASER:

Θεραπεια Αγγειακών βλαβών

«Το laser ND Yag είναι ένα αγγειακό laser που απευθύνεται αποκλειστικά στην αντιμετώπιση αγγειακών βλαβών. Έτσι μπορούμε να εξαφανίσουμε βλάβες όπως οι ευρυαγγείες – τα λεπτά αγγειάκια που βρίσκονται στο πρόσωπο και στη μύτη –  κερασόχρωα αιμαγγειώματα –  στρόγγυλα κόκκινα σαν ελιές οι οποίες βρίσκονται στο πρόσωπο ή στο σώμα – και κυρίως εκεί που προσφέρει πάρα πολύ καλό αποτέλεσμα είναι στα αγγεία τα οποία βρίσκονται στα πόδια. Η λειτουργία του laser είναι ότι απορροφάται από το ενδοθήλιο, το εσωτερικό  τοίχωμα του αγγείου και αναγκάζει τα τοιχώματα του αγγείου να κολλήσουν, να συμπέσουν οπότε και οπτικά το αγγείο εξαφανίζεται. Γιατί ένα αγγείο το οποίο είναι εμφανές είναι γιατί έχει αγγειοδιαστολή, έχουν ξεχειλώσει τα τοιχώματα του αγγείου και πλέον περνά πιο πολύ αίμα από μέσα του και για αυτό γίνεται εμφανές. Η θεραπεία μπορεί να αφήσει πολύ μικρά «κακαδάκια» πάνω στο δέρμα που απαιτούν κάποιο χρόνο ανάπλασης και είναι μια θεραπεία που θα προτιμούσαμε να κάνουμε τους χειμερινούς μήνες για να μην έχουμε έκθεση στον ήλιο για να έχουμε τη καλύτερη δυνατή ανάπλαση από το δέρμα. Είναι μια θεραπεία εύκολη, σχετικά ανώδυνη, πολύ αποτελεσματική και ακόμα και στις δύσκολες περιπτώσεις, μια – το πολύ δυο συνεδρίες αρκούν για να εξαλείψουμε το πρόβλημα.»

Νέα & άρθρα

Recipes

Healthy diet meals

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit telus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Primis condimentum habitasse semper finibus gravida volutpat nostra lacus ligula. Tortor lorem hendrerit vehicula consectetur pellentesque nulla accumsan egestas lacus neque tincidunt. Pellentesque luctus odio metus vivamus phasellus sed finibus. Aenean eros cubilia elit ipsum sapien per urna a diam. Placerat magna cras mi parturient torquent at praesent porta volutpat congue quis.