ΧΗΜΙΚΟ PEELING

ΧΗΜΙΚΟ PEELING

[vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_column_text][mega_main_menu location=”mega_main_sidebar_menu”][/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”2/3″][et_parent tab_style=”linebox” tab_animation=”bounceInUp” color_tab_txt=”#064d70″ color_act_txt=”#dd3333″ color_act_bg=”#e0e0e0″ color_content_bg=”#ffffff”][et_single icon=”no-icon” tab_title=”

Peeling

“]Τα πήλιγκ θα ανανεώσουν την εξωτερική στιβάδα του δέρματος.

Πήλιγκ (εσωτερική γήρανση/χρονογήρανση)

%cf%87%ce%b7%ce%bc%ce%b9%ce%ba%ce%bf-peeling-1
Με την πάροδο του χρόνου εμφανίζονται ορισμένες ατέλειες στο δέρμα.
Αυτές ονομάζονται εσωτερική γήρανση/χρονογήρανση και είναι πιο εμφανείς σε γυναίκες και άντρες με ανοικτούς φωτότυπους (ανοικτό χρώμα δέρματος και δέρμα που εύκολα κοκκινίζει-καίγεται και δύσκολα μαυρίζει) και σε δέρματα που είναι λεπτά και κανονικά/ξηρά (οι λιπαρές επιδερμίδες μας «ταλαιπωρούν» με την ακμή σε νεαρή ηλικία, αλλά παρουσιάζουν μεγαλύτερη αντοχή στον χρόνο).
Επιπροσθέτως η χρόνια και αθροιστική έκθεση στον ήλιο (υπεριώδης ακτινοβολία UV) που γίνεται για λόγους επαγγελματικούς (εργαζόμενοι στην ύπαιθρο πχ αγρότες) ή αναψυχής (διάφορα υπαιθρια σπορ) προσθέτει στα παραπάνω την φωτογήρανση η οποία επιβαρύνει το δέρμα μας.
Τα πήλιγκ απευθύνονται σε ανθρώπους που παρατηρούν τα πρώτα σημάδια του χρόνου ή του ήλιου στο δέρμα τους.
Αυτά μπορεί να είναι λεπτές ρυτίδες, πανάδες και δυσχρωμίες από τον ήλιο (λεκέδες του δέρματος), υπερκερατώσεις (σκληρύνσεις του δέρματος), ξηρό και άτονο δέρμα.

 

%cf%87%ce%b7%ce%bc%ce%b9%ce%ba%ce%bf-peeling

Τα πήλιγκ θα ανανεώσουν την εξωτερική στιβάδα του δέρματος (κερατίνη στιβάδα της επιδερμίδας) και θα βελτιώσουν κοσμετολογικά/αισθητικά το δέρμα το οποίο θα το νοιώθουμε και πιο λαμπερό, απαλό, φρέσκο και υγιές. Υπάρχουν και ειδικά πήλιγκ που απευθύνονται σε ασθενείς με ακμή και συμπληρωματικά με την φαρμακευτική αγωγή που λαμβάνουν προσφέρουν σμηγματορύθμιση (ρύθμιση της λιπαρότητας του δέρματος και της τάσης του να κατακρατά σμήγμα), ενώ άλλα βαθύτερα πήλιγκ προσφέρουν στην αισθητική βελτίωση των ουλών που καταλείπουν οι δύσκολες μορφές ακμής.
Τέλος ειδικά πήλιγκ που προσφέρουν λεύκανση βοηθούν και ασθενείς με μέλασμα (λεκέδες που εμφανίζονται στο πρόσωπο μετά από εγκυμοσυνη κτλ) για την αισθητική βελτίωση του προβλήματός τους. Τα πήλιγκ είναι προτιμότερο να γίνονται τους μήνες που δεν υπάρχει έντονη ηλιοφάνεια (φθινόπωρο έως άνοιξη) , ενώ ανάλογα με το πρόβλημα και το επιδιωκόμενο στόχο θα χρειαστούν 3-6 πήλιγκ ετησίως.
Τα πήλιγκ μπορούν να συνδυαστούν και με άλλες εφαρμογές αντιγήρανσης οι οποίες λειτουργούν σε βάθος (μποτοξ, υαλουρονικά φίλλερ για γέμισμα ρυτίδων) τα οποία προσφέρουν εντυπωσιακά αποτελέσματα εμποδίζοντας το σχηματισμό ρυτίδων έκφρασης (botox) και γεμίζοντας ρυτίδες και κενά και διορθώνοντας τη γεωμετρία του προσώπου (υαλουρονικά fillers).

 

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΠΗΛΙΓΚ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΝΔΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ: Συνδυαστική Εφαρμογή Τριών Μεθόδων Για Σμηγματορρύθμιση, συνδυαστικο μηχανικό και χημικό Peeling και ενυδάτωση προσώπου

1) Ο καθαρισμός του προσώπου με σπάτουλα υπερήχων: Με τη θεραπεία αυτή βοηθάμε το δέρμα να αποβάλει το περιττό σμήγμα το οποίο κατακρατείται σε λιπαρά δέρματα με τάση ακμής. Η αγωγή είναι ανώδυνη και ταιριάζει σε ευαίσθητα δέρματα.

2) Το peeling με μικροκρυστάλλους: Ένα σύστημα τρίτης γενιάς που χρησιμοποιεί εξελιγμένη τεχνολογία για μια άνετη, ολοκληρωμένη και χωρίς προβλήματα επιδερμική απολέπιση. Η απολέπιση με μικροκρυστάλλους απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα από την επιδερμίδα και βοηθά τα υγιή κύτταρα να έρθουν στην επιφάνεια, βελτιώνοντας έτσι την όψη και την ποιότητα του δέρματος. Ιδανική για θεραπεία ακμής και λιπαρότητας, αντιγήρανση, λεύκανση, ανάπλαση, ραγάδες.

3) Τα ελαφριά χημικά peeling: που ενδείκνυνται για τη μείωση της εμφάνισης των λεπτών ρυτίδων και των ανοιχτών, μεγάλων πόρων του λιπαρού δέρματος, ενώ παράλληλα απαλύνουν το χρώμα των πανάδων, των καφέ κηλίδων και των ουλών ακμής ανανεώνοντας ταυτόχρονα την επιδερμίδα.

4) Η ενυδατική μάσκα: που ολοκληρώνει την θεραπεία, προσφέρει μια βαθιά ενυδάτωση και εγγυάται ότι τις επόμενες μέρες δεν θα υπάρχει μεγάλος ερεθισμός (πηγαίνεις άνετα στην εργασία σου), αλλά μόνο ένα ήπιο και ελεγχόμενο ξεφλούδισμα

Ανάλογα με την περίπτωση ο δερματολόγος μπορεί να προτείνει και μια δερματολογική θεραπεία συντήρησης για τα μεσοδιαστήματα των θεραπευτικών συνεδριών-εφαρμογών για ενίσχυση του καλού αποτελέσματος.

ΧΗΜΙΚΟ PEELING

 

«Το Peeling έχει ένα στόχο και αυτός είναι να ανανεώσουμε επιφανειακά την επιδερμίδα και να εξαλείψουμε πρόσθετα προβλήματα όπως λεκέδες, δυσχρωμίες, μικρές ουλές ακμής και λεπτές ρυτίδες. Επίσης, προσφέρει βαθύ καθαρισμό οπότε σε ένα δέρμα όπου υπάρχει υπερπαραγωγή σμήγματος το ξεφορτώνει σημαντικά. Έχουμε διάφορα είδη peeling.  Εγώ προτείνω μία συνδυασμένη θεραπεία η οποία έχει μηχανικό peeling, δηλαδή μικροκρυστάλλους, οι οποίοι κάνουν μια επιφανειακή απομάκρυνση της κερατίνης και είναι κρυσταλλάκια που πέφτουν πάνω στο δέρμα και μας το κάνουν αυτό. Χημικά peeling τα οποία είναι οξέα φρούτων που κάνουν μια απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων της επιδερμίδας. Και συνδυάζουμε αυτή τη θεραπεία με μια ενυδατική μάσκα η οποία καταπραΰνει τον ερεθισμό από τις προηγούμενες θεραπείες και  επίσης καθώς έχει καθαριστεί το δέρμα και είναι έτοιμο να δεχτεί ενυδάτωση, προσφέρει ενυδάτωση.»[/et_single][et_single icon=”no-icon” tab_title=”

Video

“]

Edit this text with your custom content.

[/et_single][et_single icon=”no-icon” tab_title=”

Ραντεβού

“][gravityform id=”3″ name=”Ραντεβού για διάγνωση” title=”false” ajax=”false”][/et_single][/et_parent][/vc_column][/vc_row]