Βελονισμός και Αδυνάτισμα

Βελονισμός και Αδυνάτισμα

[vc_row][vc_column width=”1/4″][vc_column_text][mega_main_menu location=”mega_main_sidebar_menu”][/vc_column_text][vc_column_text]Βελονισμός και Αδυνάτισμα

ΡΑΝΤΕΒΟΥ

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”3/4″][et_parent tab_style=”linebox” tab_animation=”bounceInUp” color_tab_txt=”#064d70″ color_act_txt=”#dd3333″ color_act_bg=”#e2e2e2″ color_content_bg=”#ffffff”][et_single icon=”no-icon” tab_title=”

Βελονισμός για αδυνάτισμα

“]Είναι γνωστό ότι τα περιττά κιλά και η παχυσαρκία έχουν δυσμενείς επιπτώσεις στην υγεία μας.

Ο βελονισμός έρχεται να συμπληρώσει τα κενά για την αντιμετώπιση της παχυσαρκίας, χωρίς παρενέργειες, εξαντλητικές δίαιτες και τη χρήση επικίνδυνων χαπιών. Η σωστή εφαρμογή του βελονισμού μόνο από ιατρούς, σύμφωνα με τη νομοθεσία, γίνεται με βάση το ιστορικό και την κλινική εξέταση.

Πολλές μελέτες επιστημονικά τεκμηριωμένες αποδεικνύουν τη δράση του βελονισμού στη ρύθμισης του αυτόνομου νευρικού συστήματος, σε επίπεδο ορμονών και στη λειτουργία του γαστρεντερικού συστήματος. Οπότε ο βελονισμός επιφέρει ορμονική ομοιόσταση, εξισορρόπηση του μεταβολισμού, ψυχική ισορροπία, ευεξία. Επιτυγχάνεται μείωση της όρεξης, των βουλιμικών κρίσεων, περιορίζεται το αίσθημα της πείνας και τη διαδικασία αυτή την αποδεχόμαστε ευχάριστα, νιώθοντας ευεξία και διάθεση να συνεχίσουμε την αλλαγή του τρόπου ζωής.

Πώς γίνεται ο βελονισμός ;

Στο ιατρείο, ένας ολοκληρωμένος κύκλος θεραπειών ορίζεται αναλόγως την απώλεια κιλών που θέλουμε να πετύχουμε, με διάρκεια της κάθε θεραπείας να είναι γύρω στα 45 λεπτά, με 2 θεραπείες την εβδομάδα στην αρχή του προγράμματος.

Η θεραπεία οφείλει να είναι εξατομικευμένη, ολοκληρωμένη, κάτω από ιατρική και διαιτολογική παρακολούθηση. Γίνεται με λεπτές βελόνες αποστειρωμένες, ανώδυνα, νιώθοντας ευχάριστα και χαλαρά.

Η θεραπεία επιτυγχάνεται μέσω του:

Ωτοβελονισμού: το αυτί λειτουργεί ως μικροσύστημα του οργανισμού και διεγείροντας συγκεκριμένα σημεία, επιτυγχάνεται αντιμετώπιση του άγχους και της όρεξης, συμβάλλοντας στην απώλεια βάρους.

Σωματοβελονισμός – Ηλεκτροβελονισμός: γίνεται σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος, επιτυγχάνοντας λιπόλυση, ρύθμιση του μεταβολισμού, τόνωση του οργανισμού.

Είμαστε στη διαθεσή σας για μια δωρεάν ενημέρωση και λήψη ιστορικού ώστε μαζί η επιθυμία ή η ανάγκη σας να γίνει στόχος μας[/et_single][et_single icon=”no-icon” tab_title=”

Ραντεβού

“][gravityform id=”3″ name=”Ραντεβού για διάγνωση” title=”false” ajax=”false”][/et_single][/et_parent][/vc_column][/vc_row]