• Τηλέφωνο: +30 2310 222 432
  • Διεύθυνση : Τσιμισκή 99, Θεσσαλονίκη / 4ος Όροφος
  • Δευτ-Παρ: 11:00ΠΜ - 21:30ΜΜ

Το Juvederm ULTRA SMILE είναι υαλουρονικό για τα χείλη 4ης γενιάς με ειδική σύνθεση για να προσδίδεται ο όγκος που επιθυμεί κάθε γυναίκα στα χείλη της. Αποτελεί λοιπόν το καλύτερο εργαλείο στα χέρια του πλαστικού χειρουργού ή του δερματολόγου για να δώσει θηλυκό σχήμα στα χείλη κάθε γυναίκας. Επίσης, με την προσθήκη λιδοκαΐνης σε ένα πολύ μικρό ποσοστό μέσα στη σύνθεση του προϊόντος, η Allergan Inc. κατάφερε να κάνει τη θεραπεία πρακτικά ανώδυνη, κάτι εξαιρετικά σημαντικό για την ευαίσθητη περιοχή των χειλιών.

lips2

 

«Πλέον έχουμε τη δυνατότητα με εξειδικευμένα υαλουρονικά, όπως το εκπληκτικό Juvederm ultra smile να δώσουμε στα χείλη αυτό που τους λείπει. Να τους δώσουμε, δηλαδή, όγκο, να τους τονίσουμε το περίγραμμα, να δώσουμε στο στόμα μια εικόνα πιο εντυπωσιακή, πιο ελκυστική χωρίς υπερβολές,, χωρίς να δείχνει κάτι ξένο προς το υπόλοιπο πρόσωπο. Η θεραπεία γίνεται με μια τοπική αναισθησία που κάνουμε με μια κρεμούλα ξυλοκαϊνης. Διαρκεί 20 λεπτά, είναι τελείως ανώδυνη και η κοπέλα επιστρέφει αμέσως στις δραστηριότητες της με ένα καινούριο πρόσωπο που της τονώνει την αυτοπεποίθηση.» 

Θεραπείες

Δρ. Κων/νος Καλοκασίδης

Επικοινωνήστε μαζί μας για κάθε σας απορία. Ο ιατρός Δρ. Καλοκασίδης, είναι πάντα δίπλα σας, για να σας ενημερώνει και προτείνει την καλύτερη για εσάς θεραπεία.

Φόρμα επικοινωνίας

Πρόσφατα άρθρα