Πρόκειται για Μαλθακές και Μισχωτές Βλάβες, που έχουν διάμετρο 1-3 χιλιοστά και ύψος περίπου 5 χιλιοστά.

mpla

Το χρώμα τους είναι ίδιο με αυτό του φυσιολογικού δέρματος ενώ σε μερικές περιπτώσεις παρουσιάζει καφέ αποχρώσεις.

Tο χρώμα τους είναι ίδιο με αυτό του φυσιολογικού δέρματος ενώ σε μερικές περιπτώσεις παρουσιάζει καφέ αποχρώσεις.

Συνήθως εμφανίζονται στο λαιμό, στην περιοχή γύρω από τα μάτια, στο άνω μέρος του κορμού, στις μασχάλες, στις πτυχές των μαστών στις γυναίκες και στη βουβωνική χώρα στους άντρες.

Η θεραπεία πραγματοποιείται με τα εξαιρετικά ασφαλή CO2 LASER, τα οποία δρουν επιλεκτικά στο στόχο, αφήνοντας άθικτη την παρακείμενη υγιή επιδερμίδα χωρίς να αφήνουν κανένα απολύτως σημάδι.

Η μέθοδος είναι εξαιρετικά ασφαλής και αποτελεσματική. Η εξάλειψη των θηλωμάτων πραγματοποιείται με μόνο μία θεραπεία.

Για οποιαδήποτε δερματολογική πάθηση  Κλείστε άμεσα ραντεβού

 

«Το χειρουργικό laser διοξειδίου είναι ουσιαστικά ένα laser νυστέρι που βλέπουμε ότι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε θηλωματάκια που ο κόσμος τα αναφέρει ως ελιές, ενώ δεν είναι. Είναι εκβλαστήσεις του δέρματος τις οποίες μπορούμε να κόψουμε εύκολα, ανώδυνα και τελείως αναίμακτα με το laser το χειρουργικό, με το laser νυστέρι  το οποίο διαθέτουμε. Είναι μια θεραπεία εύκολη, ανώδυνη, χωρίς τη παραμικρή αιμορραγία για τον ασθενή. Το μόνο που αφήνει είναι ένα μικρό «κακαδάκι» το οποίο με την εφαρμογή αναπλαστικής κρέμας πολύ γρήγορα εξαφανίζεται και έχουμε ένα καινούριο δέρμα. Είναι μια θεραπεία που θα προτιμούσαμε να κάνουμε κατά τους χειμερινούς μήνες για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα ως προς την αποκατάσταση του δέρματος.» 

Παρακαλούμε συμπληρώστε τα πεδία παρακάτω.