• Τηλέφωνο: +30 2310 222 432
  • Διεύθυνση : Τσιμισκή 99, Θεσσαλονίκη / 4ος Όροφος
  • Δευτ-Παρ: 11:00ΠΜ - 21:30ΜΜ

ΑΥΤΟΛΟΓΗ ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ (PRP) σε συνδυασμό με PDO ΝΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΠΛΕΓΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ στην περιοχή του λαιμου: Το PRP είναι θεραπεία που βασίζεται στους αυξητικούς παράγοντες οι οποίοι περιέχονται στα αιμοπεταλια στο αίμα μας. Οι αυξητικοί παράγοντες αυτοί εισάγονται στο δέρμα μας ενέσιμα τόσο με ειδικό πιστόλι μεσοθεραπείας (mesogun) όσο και μέσω των οδηγών των νηματων που σχηματίζουν το πλέγμα υποστήριξης. Με την μέθοδο αυτή εισάγαγουμε τους αυξητικούς παράγοντες ακριβώς στο σημείο που τοποθετήσαμε τα νήματα και με τον τρόπο αυτό ενισχύουμε την δράση των νημάτων. Το αποτέλεσμα είναι η ενίσχυση της παραγωγής κολλαγόνου από τους ινοβλάστες του δέρματος με επακόλουθη βελτίωση της ποιότητας και υφής του δέρματος καθώς και σύσφιξη. Συνήθως απαιτούνται 3 συνεδρίες που γίνονται σε διάστημα 6 μηνών.

Κόστος ανά συνεδρία 140-180 ευρώ αναλόγως του αριθμού των νημάτων.

ΕΤΕΡΟΛΟΓΗ ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΣΥΣΦΙΞΗ , ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ ΚΑΙ ΛΑΜΨΗ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ του λαιμού:

Εισαγάγουμε ενεσιμα με ειδικό πιστόλι μεσοθεραπείας (mesogun) το μεσοθεραπευτικό κοκτέηλ. Αυτό περιέχει υαλουρονικό μικρού μοριακού βάρους , πεπτίδια αμινοξέα και και βιταμίνες. Το υαλουρονικό ενυδατώνει βαθιά το δέρμα γιατί είναι προσροφητικό μόριο που απορροφά νερό. Με τον τρόπο αυτό βελτιωνεται η υφή ,η ελαστικότητα και η σπαργή του δέρματος. Οι βιταμίνες, τα πεπτίδια και τα αμινοξεά θρέφουν το δέρμα και του χαρίζουν λάμψη. Συνήθως απαιτούνται 3 συνεδρίες που γίνονται σε διάστημα 3 μηνών.

Κόστος ανά συνεδρία 50 ευρώ

ΕΝΕΣΙΜΗ ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΛΙΠΟΔΙΑΛΥΣΗΣ ΓΙΑ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΠΛΟΣΑΓΩΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Κάνουμε βαθιά μεσοθεραπεία λιποδιάλυσης με το ισχυρό λιποδιαλυτικό deoxycolate. Διορθώνουμε την εναπόθεση λιπους στο διπλοσάγωνο καθώς και την εναπόθεση λίπους που αλλοιώνει το περίγραμμα του προσώπου. Συνήθως απαιτούνται 3 συνεδρίες που γίνονται ανά 6 εβδομάδες.

Κόστος ανά συνεδρία 80 ευρώ

ΑΥΤΟΛΟΓΗ ΚΡΕΜΑ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗΣ (PRP)

Περιέχει αυξητικούς παράγοντες από τα αιμοπετάλια μας (PRP). Εκτός από την ενυδατική και συσφικτική δράση της συνεχίζει την ευεργετική δράση της αυτόλογης μεσοθεραπείας στο σπίτι.

Κόστος 60 ευρώ

Θεραπείες

Δρ. Κων/νος Καλοκασίδης

Επικοινωνήστε μαζί μας για κάθε σας απορία. Ο ιατρός Δρ. Καλοκασίδης, είναι πάντα δίπλα σας, για να σας ενημερώνει και προτείνει την καλύτερη για εσάς θεραπεία.

Φόρμα επικοινωνίας

Πρόσφατα άρθρα