ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΨΩΡΙΑΣΗΣ

[vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_column_text][mega_main_menu location=”mega_main_sidebar_menu”][/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”2/3″][et_parent tab_style=”linebox” tab_animation=”bounceInUp” color_tab_txt=”#064d70″ color_act_txt=”#dd3333″ color_act_bg=”#e0e0e0″ color_content_bg=”#ffffff”][et_single icon=”no-icon” tab_title=”

Θεραπεία

“]Η ψωρίαση είναι ένα αυτοάνοσο νόσημα το οποίο κληρονομείται. Δεν είναι μεταδοτική από άνθρωπο σε άνθρωπο (όπως λάθος πιστεύεται).
Κατά κύριο λόγο εμφανίζεται στους αγκώνες, τα γόνατα και το τριχωτό της κεφαλής, ενώ μπορεί να εμφανιστεί και σε οποιοδήποτε άλλο σημείο του σώματος.
mpla Συνήθως εκδηλώνεται με τη μορφή ερυθηματωδών πλακών, οι οποίες καλύπτονται από αργυρόχροα λέπια και εντοπίζονται σε διάφορα σημεία τους σώματος. Κατά κύριο λόγο εμφανίζεται στους αγκώνες, τα γόνατα και το τριχωτό της κεφαλής, ενώ μπορεί να εμφανιστεί και σε οποιοδήποτε άλλο σημείο του σώματος. Η σοβαρότητα της κατάστασης μπορεί να ποικίλλει σημαντικά. Η ψωρίαση πλήττει περίπου το 2-3% του πληθυσμού και είναι τόσο συχνή στους άνδρες όσο και στις γυναίκες. Μπορεί να εμφανιστεί σε οποιαδήποτε ηλικία, ωστόσο στους περισσότερους ασθενείς εκδηλώνεται γύρω στα είκοσι. Η μεγαλύτερη συχνότητα εμφάνισης παρατηρείται στο τέλος της εφηβείας και γύρω στα είκοσι, ενώ η δεύτερη μεγαλύτερη συχνότητα εμφάνισης της ψωρίασης παρατηρείται γύρω στα πενήντα. Σήμερα είναι γνωστοί οι παράγοντες οι οποίοι επιδεινώνουν την ψωρίαση με κύριο ρόλο να παίζει το ψυχικό stress. Επίσης ορισμένες συνήθειες στον τρόπο ζωής επιβαρύνουν όπως η κατανάλωση αλκοόλ, η παχυσαρκία και το κάπνισμα. Συγκεκριμένα φάρμακα επίσης μπορούν να επιδεινώσουν ή και να θεωρηθούν ύποπτα για την εκδήλωση της ψωρίασης, ενώ η πάθηση ενοχλείται και αναζωπυρώνεται με την τριβή και γενικώς την μηχανική κακοποίηση των βλαβών. Η διάρκειά της νόσου μπορεί να ποικίλλει, ωστόσο στους περισσότερους ασθενείς η εναλλαγή περιόδων υφέσεων και υποτροπών συνεχίζεται για πολλά χρόνια ή καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής τους Οι θεραπείες χωρίζονται σε τοπικές (κρέμες ,λοτιόν, σαμπουάν) και συστηματικές (χάπια) , ενώ πλέον για τις δύσκολες περιπτώσεις οι οποίες δεν ανταποκρίνονται σε συμβατικές θεραπείες διαθέτουμε και το πλέον σύγχρονο θεραπευτικό μέσο των ενέσιμων βιολογικών θεραπειών Λαμβάνοντας την κατάλληλη θεραπεία, ανάλογα με την κατάσταση που βρίσκεται στη δεδομένη χρονική στιγμή η νόσος, οι ψωριασικοί ασθενείς μπορούν να έχουν μια πολύ καλή ποιότητα ζωής και να μάθουν να ζουν καλά με την πάθηση![/et_single][et_single icon=”no-icon” tab_title=”

Video

“] Edit this text with your custom content. [/et_single][et_single icon=”no-icon” tab_title=”

Ραντεβού

“][gravityform id=”3″ name=”Ραντεβού για διάγνωση” title=”false” ajax=”false”][/et_single][/et_parent][/vc_column][/vc_row]

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΨΩΡΙΑΣΗΣ

Η ψωρίαση είναι ένα αυτοάνοσο νόσημα το οποίο κληρονομείται. Δεν είναι μεταδοτική από άνθρωπο σε άνθρωπο (όπως λάθος πιστεύεται).

Play Video

About healthy diet

Συνήθως εκδηλώνεται με τη μορφή ερυθηματωδών πλακών, οι οποίες καλύπτονται από αργυρόχροα λέπια και εντοπίζονται σε διάφορα σημεία τους σώματος.

Κατά κύριο λόγο εμφανίζεται στους αγκώνες, τα γόνατα και το τριχωτό της κεφαλής, ενώ μπορεί να εμφανιστεί και σε οποιοδήποτε άλλο σημείο του σώματος. Η σοβαρότητα της κατάστασης μπορεί να ποικίλλει σημαντικά.

Η ψωρίαση πλήττει περίπου το 2-3% του πληθυσμού και είναι τόσο συχνή στους άνδρες όσο και στις γυναίκες. Μπορεί να εμφανιστεί σε οποιαδήποτε ηλικία, ωστόσο στους περισσότερους ασθενείς εκδηλώνεται γύρω στα είκοσι. Η μεγαλύτερη συχνότητα εμφάνισης παρατηρείται στο τέλος της εφηβείας και γύρω στα είκοσι, ενώ η δεύτερη μεγαλύτερη συχνότητα εμφάνισης της ψωρίασης παρατηρείται γύρω στα πενήντα.

Σήμερα είναι γνωστοί οι παράγοντες οι οποίοι επιδεινώνουν την ψωρίαση με κύριο ρόλο να παίζει το ψυχικό stress. Επίσης ορισμένες συνήθειες στον τρόπο ζωής επιβαρύνουν όπως η κατανάλωση αλκοόλ, η παχυσαρκία και το κάπνισμα. Συγκεκριμένα φάρμακα επίσης μπορούν να επιδεινώσουν ή και να θεωρηθούν ύποπτα για την εκδήλωση της ψωρίασης, ενώ η πάθηση ενοχλείται και αναζωπυρώνεται με την τριβή και γενικώς την μηχανική κακοποίηση των βλαβών.

Promotion

Register for the program now, and get discounts of up to 20%!

About healthy diet

Οι θεραπείες χωρίζονται σε τοπικές (κρέμες ,λοτιόν, σαμπουάν) και συστηματικές (χάπια) , ενώ πλέον για τις δύσκολες περιπτώσεις οι οποίες δεν ανταποκρίνονται σε συμβατικές θεραπείες διαθέτουμε και το πλέον σύγχρονο θεραπευτικό μέσο των ενέσιμων βιολογικών θεραπειών

Νέα & άρθρα

Recipes

Healthy diet meals

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit telus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Primis condimentum habitasse semper finibus gravida volutpat nostra lacus ligula. Tortor lorem hendrerit vehicula consectetur pellentesque nulla accumsan egestas lacus neque tincidunt. Pellentesque luctus odio metus vivamus phasellus sed finibus. Aenean eros cubilia elit ipsum sapien per urna a diam. Placerat magna cras mi parturient torquent at praesent porta volutpat congue quis.

Chicken Muffins

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
New Menu

Keto Diet Food

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor

Grilled Chicken Breast

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor