Αρχικά πρέπει να  διευκρινίσουμε ότι το μπότοξ δεν αντικαθιστά το υαλουρονικό οξύ και το υαλουρονικό οξύ δεν μπορεί να αντικαταστήσει το μπότοξ. Η χρήση τους είναι διαφορετική: Το μπότοξ χρησιμοποιείται για την καταπολέμηση των ρυτίδων στο επάνω μέρος του προσώπου (μέτωπο, μεσόφρυο και πόδι χήνας) μέσω της χαλάρωσης των μυών που παράγουν αυτές τις ρυτίδες.

%ce%bc%cf%80%cf%8c%cf%84%ce%bf%ce%be

Το υαλουρονικό οξύ χρησιμοποιείται για τις βαθιές ρυτίδες(αύλακες) στο κάτω μισό του προσώπου (ρινοπαρειακές) καθώς και για την βελτίωση του περιγράμματος και αύξηση του όγκου των χειλιών, καθώς για να αναπληρωθεί ο όγκος του προσώπου που έχει χαθεί λόγω της παρόδου του χρόνου και της βαρύτητας».

 

%cf%85%ce%b1%ce%bb%ce%bf%cf%85%cf%81%ce%bf%ce%bd%ce%b9%ce%ba%cf%8c

Γιατί να συνδυάσω τις δύο θεραπείες;

Αφ ενός για να αντιμετωπίσω αποτελεσματικά ,όσον αφορά την αντιγήρανση, ολόκληρο το πρόσωπο.

Αφετέρου ο συνδυασμός του botox με υαλουρονικό αυξάνει την διάρκεια ζωής του υαλουρονικού! Αυτό οφείλεται στον  περιορισμό της μυϊκής κίνησης με το μπότοξ.

 

ene%cf%83%ce%b9%ce%bc%ce%bf-lifting«Το Botox το θεωρώ μια μαγική θεραπεία, γιατί προσφέρει μια φρέσκια και μια ξεκούραστη έκφραση στο πρόσωπο. Δεν προδίδει την κούρασή μας όσες ώρες την ημέρα κι αν δουλεύουμε και αυτό είναι το αναντικατάστατο κομμάτι της θεραπείας του Botox. Φυσικά, μπορεί να συνδυαστεί και με άλλες θεραπείες για ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα, όπως με το υαλουρονικό για γέμισμα ρυτίδων,  με αυτόλογη μεσοθεραπεία και με κάθε είδους θεραπεία επιφανείας.»

fatsa

Edit this text with your custom content.

[gravityform id=”3″ name=”Ραντεβού για διάγνωση” title=”false” ajax=”false”]